Barkınowski Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarıma keylogger girdiğinden şüpheleniyordum, CMD ile netstattan bakayim dedim ve bana IP'ler çıktı ve kurulmuş yazıyor. IP adresleri Ankara, Gebze'de. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarıma keylogger girdiğinden şüpheleniyordum, CMD ile netstattan bakayim dedim ve bana IP'ler çıktı ve kurulmuş yazıyor. IP adresleri Ankara, Gebze'de. Ne yapabilirim?
LeppardShepard Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #2 Nasıl bakabiliyorsun buna?
Barkınowski Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 LeppardShepard dedi: Nasıl bakabiliyorsun buna? Genişletmek için tıkla... Cmd ye giriş yaptıktan sonra netstat -an | ”:25” yazman gerekiyor.
LeppardShepard dedi: Nasıl bakabiliyorsun buna? Genişletmek için tıkla... Cmd ye giriş yaptıktan sonra netstat -an | ”:25” yazman gerekiyor.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 27 Ağustos 2022 #4 Bunu komut satırı ile bulamayız. Eset ve Bitdefender ile taratın.
Malware.AI Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #5 Barkınowski dedi: Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarıma keylogger girdiğinden şüpheleniyordum, CMD ile netstattan bakayim dedim ve bana IP'ler çıktı ve kurulmuş yazıyor. IP adresleri Ankara, Gebze'de. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1497110 Genişletmek için tıkla... Komut satırından bir şey bulunmaz hocam. Önerim KVRT, Malwarebytes ve ESET scanner ile tarama yapmanız olacaktır (taramadan sonra silebilirsiniz) ve ardından bilgisayarınıza ESET veya Kaspersky yüklemenizi öneririm aktif koruma olarak. ESET Scanner:Rehber: ESET Scanner ile Zararlı Yazılımları Temizleyin KVRT:Free Virus Removal Tool | Free Virus Scanner and Cleaner | Kaspersky Malwarebytes:Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business | Anti-Malware & Antivirus ESET:Free antivirus download - get free 30-day trial | ESET Kaspersky:Kaspersky Ücretsiz Antivirüs Tüm Cihazlar İçin | Kaspersky veya Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans
Barkınowski dedi: Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarıma keylogger girdiğinden şüpheleniyordum, CMD ile netstattan bakayim dedim ve bana IP'ler çıktı ve kurulmuş yazıyor. IP adresleri Ankara, Gebze'de. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1497110 Genişletmek için tıkla... Komut satırından bir şey bulunmaz hocam. Önerim KVRT, Malwarebytes ve ESET scanner ile tarama yapmanız olacaktır (taramadan sonra silebilirsiniz) ve ardından bilgisayarınıza ESET veya Kaspersky yüklemenizi öneririm aktif koruma olarak. ESET Scanner:Rehber: ESET Scanner ile Zararlı Yazılımları Temizleyin KVRT:Free Virus Removal Tool | Free Virus Scanner and Cleaner | Kaspersky Malwarebytes:Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business | Anti-Malware & Antivirus ESET:Free antivirus download - get free 30-day trial | ESET Kaspersky:Kaspersky Ücretsiz Antivirüs Tüm Cihazlar İçin | Kaspersky veya Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans