Sisteme M.2 SSD takılıp takılamayacağına nereden bakılabilir?

Ozi_39

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben ozan. Şu an kullandığım SSD çok dolu olduğu için yeni bir SSD almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım SSD PNY diye bir şey pek bilgi bilmiyorum. Sanırım SATA SSD diye bir şey.

1709130691693.png

Her neyse fotoğrafını koyabilirsem koyarım, M.2 diye bir SSD olduğu öğrendim. Şu an kullandığım SSD yerine M.2 SSD alabilir miyim, alsam nereye takabilirim? Anakart a sanırım da gene de bir sormak istedim. Bu Arada Anakart Lazımsa Eğer Anakartım : Prime H510M-A

Son düzenleme:
Anakart modeliniz nedir? Anakart modelini yazarak sayfasından teknik bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Merhaba ben ozan. Şu an kullandığım SSD çok dolu olduğu için yeni bir SSD almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım SSD PNY diye bir şey pek bilgi bilmiyorum. Sanırım SATA SSD diye bir şey.

Eki Görüntüle 2128338

Her neyse fotoğrafını koyabilirsem koyarım, M.2 diye bir SSD olduğu öğrendim. Şu an kullandığım SSD yerine M.2 SSD alabilir miyim, alsam nereye takabilirim? Anakart a sanırım da gene de bir sormak istedim.
Arama kısmına sistem bilgisi yazın ve anakartın modelini atın lütfen. böyle yorum yapmak zor.
1709131077065.png

Dosya Ekleri

• 123.PNG
    123.PNG
    928,2 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı