Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.727 Çözümler 27 7 Eylül 2023 #11 ruioleywin dedi: Tosla ile alınca ne oluyor tam olarak hocam? Daha mı ucuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ben Tosla ile aldım isterse 18 yaşından büyükse Papara da kullanabilir ama sadece öneri olarak dedim. Bir sorusu olursa da yardım ederim. ruioleywin dedi: Tosla ile alınca ne oluyor tam olarak hocam? Daha mı ucuz? Genişletmek için tıkla... 18'den küçükse Tosla kullanabilir.
ruioleywin dedi: Tosla ile alınca ne oluyor tam olarak hocam? Daha mı ucuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ben Tosla ile aldım isterse 18 yaşından büyükse Papara da kullanabilir ama sadece öneri olarak dedim. Bir sorusu olursa da yardım ederim. ruioleywin dedi: Tosla ile alınca ne oluyor tam olarak hocam? Daha mı ucuz? Genişletmek için tıkla... 18'den küçükse Tosla kullanabilir.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.727 Çözümler 27 7 Eylül 2023 #12 Bir sorusu varsa derken Tosla hakkında sorun varsa dedim konuyu çarpıtma. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023