Sisteme RAT girdikten sonra ne yapılmalı?

SeryXS

Decapat
Daha fazla  
Sonu exe ile biten bir dosya açtım ve Discord'a yönlendirdi, sonra Discord JavaScript... Falan falan hata verdi. Ben de Discord'u silip tekrar yükledim ve Kaspersky ile tam tarama yaptım. Ve virüsü sildim. Ama mesela Google'a bir şey yazıyorum, yanına birden JavaScript bilmem ne yazıyor ve Discord teması kendi kendine beyaz oluyor. Ne yapmam lazım? Arkadaşlar format en son iş. Siz bana şimdi ne yapacağımı söyleyin.

İle biten bir dosya açtım ve Discord'a yönlendirdi, sonra Discord JavaScript... Falan falan hata verdi. Ben de Discord'u silip tekrar yükledim ve Kaspersky ile tam tarama yaptım. Ve virüsü sildim. Ama mesela Google'a bir şey yazıyorum, yanına birden Java.

1- Google tamamen silin yeniden yükleyin.
2- bilgisayardaki indirmelerden o şeyi silin.
3- %temp% ve temp i temizleyin.
4- DarkComet RAT remover indirip deneyebilirsiniz.

Discord hesabınız çalınıp token boomere sokulmuştur muhtemelen.
Nasıl anlayabilirim şifremi degistirdim discord

Malwarebytes ile tarama yapılabilir. O da çare olmazsa format en iyisi.

1- Google tamamen silin yeniden yükleyin.
2- bilgisayardaki indirmelerden o şeyi silin.
3- %temp% ve temp i temizleyin.
4- DarkComet RAT remover indirip
Googledeki şifreleri, çerezleri ve gecmişi komple temizledim ve google ve discord şifremi degistirdim ve şuanda interneti kapattım kaspersky ile tam tarama yapıyorum tarama bittikden sonra Modemi resetlicem sizce iyi olur mu?

Nasıl anlayabilirim şifremi degistirdim Discord

Google'deki şifreleri, çerezleri ve gecmişi komple temizledim ve Google ve Discord şifremi degistirdim ve şu anda interneti kapattım Kaspersky ile tam tarama yapıyorum tarama bittikden sonra modemi resetleyeceğim sizce iyi olur mu?

İyi olur ama dediğim DarkComet RAT removeri siz boş verin onda yene falan virüs girebilir yanlış bir yerden indirirseniz

Nasıl anlayabilirim şifremi degistirdim Discord

Google'deki şifreleri, çerezleri ve gecmişi komple temizledim ve Google ve Discord şifremi degistirdim ve şu anda interneti kapattım Kaspersky ile tam tarama yapıyorum tarama bittikden sonra modemi resetleyeceğim sizce iyi olur mu?

Kaspersky tarama bittikten sonra şunu indirir misiniz: Free Virus Removal Tool | Free Virus Scanner and Cleaner | Kaspersky

Technopat Haberler

Geri
Yukarı