Çözüldü Sisteme RTX 5070 Ti takıldığından beri monitöre görüntü gelmiyor

• Konuyu başlatan Agen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 244
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Agen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sabaha kadar 4070 Super kullanıyordum ve hiçbir sıkıntı yoktu. Ancak bugün sipariş verdiğim 5070 Ti ekran kartının gelmesi ile taktığım 5070 Ti ile birlikte görüntü alamıyorum, monitörde no signal verip duruyor. Bütün bağlantıları doğru yaptım, DisplayPort da doğru yere takılı, sorun ne olabilir, yardımcı olur musunuz? (Aygıt yöneticisinde 5070 Ti gözükmüyor).

Çözüm
BIOS dene yine olmazsa götür bilgisayarcıya en kötü garantiye yollarsın.

Hocam bilgisayarcılık bir iş olduğunu sanmıyorum sizin de dediğiniz gibi sadece BIOS atacaksa bunu ben de evde yaparım sorunun karttan kaynaklandığını düşünmeye başladım ne kadar istemesem de. Sabırsızdım biraz kullanmak için :/

Cozuldu hocam yardim eden herkese teşekkür ederim. Driverlari manuel bir sekilde kurmaya calisinca duzeldi.
Merhaba, bu sabaha kadar 4070 Super kullanıyordum ve hiçbir sıkıntı yoktu. Ancak bugün sipariş verdiğim 5070 Ti ekran kartının gelmesi ile taktığım 5070 Ti ile birlikte görüntü alamıyorum, monitörde no signal verip duruyor. Bütün bağlantıları doğru yaptım, DisplayPort da doğru yere takılı, sorun ne olabilir, yardımcı olur musunuz? (Aygıt yöneticisinde 5070 Ti gözükmüyor).
Kartta sıkıntı olabilir hocam. Kartı düzgün taktınız mı?

Sııfr aldıysanız iade edin. Bozul gelmiş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı