Çözüldü Sisteme RTX 5070 Ti takıldığından beri monitöre görüntü gelmiyor

• Konuyu başlatan Agen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 293
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Agen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sabaha kadar 4070 Super kullanıyordum ve hiçbir sıkıntı yoktu. Ancak bugün sipariş verdiğim 5070 Ti ekran kartının gelmesi ile taktığım 5070 Ti ile birlikte görüntü alamıyorum, monitörde no signal verip duruyor. Bütün bağlantıları doğru yaptım, DisplayPort da doğru yere takılı, sorun ne olabilir, yardımcı olur musunuz? (Aygıt yöneticisinde 5070 Ti gözükmüyor).

Çözüm
BIOS dene yine olmazsa götür bilgisayarcıya en kötü garantiye yollarsın.

Hocam bilgisayarcılık bir iş olduğunu sanmıyorum sizin de dediğiniz gibi sadece BIOS atacaksa bunu ben de evde yaparım sorunun karttan kaynaklandığını düşünmeye başladım ne kadar istemesem de. Sabırsızdım biraz kullanmak için :/

Cozuldu hocam yardim eden herkese teşekkür ederim. Driverlari manuel bir sekilde kurmaya calisinca duzeldi.

Hocam güç bağlantısında sorun vardır belki. Pusaya bağladığınız güç kablolarına bır daha bakın. Yerinden cıkmıs olabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güç bağlantısında sorun vardır belki. Pusaya bağladığınız güç kablolarına bır daha bakın. Yerinden cıkmıs olabilirler.
Hocam onu da defalarca kontrol ettim zaten kartin isiklari yaniyor ve fanlari da seri bir sekilde donuyor sorunsuz o konuda. Anlamadigim sey aygit yoneticisinde ve bios da gozukmemesi. Belki psu ile ilgilidir diye gun icinde yeni psu da aldim hocam daha moduler ve daha kaliteli bir urun

HDMI ile takıp dene hocam.
hocam elimde maalesef yok sanirim bir tane olacakti diye hatirliyorum ama bu saatte bulabilecegimi pek sanmiyorum

Reis bende dün böyle bir olay yaşadım temiz driver güncellemesi yaparken sürücüler silindi NVIDIA App dedi işte PC'yi yeniden başlatın diye bende başlattım ve sadece Windows'un açılma sesi geldi ve ekran gelmedi tamire götürdüm BIOS attı yeni düzelti büyük ihtimal öyle bir olay oldu sende de.

Ancak hocam ben eski karti takinca sorunsuz kullaniyorum suan bu sekilde kullaniyorum. BIOS dan olabilir mi dersiniz? elimde son surumun yuklu oldugu bir flash bellek mevcut

Cpu çıkartıp takmayı denediniz mi? Ben bu şekilde halletmiştim.

Ancak hocam ben eski karti takinca sorunsuz kullanıyorum şu an bu sekilde kullanıyorum. BIOS'tan olabilir mi dersiniz? Elimde son surumun yuklu oldugu bir flash bellek mevcut.

Olabilir ama DDU'yu denedin mi driversiz belki çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…