Sisteme SSD eklemesi sonrası görüntü gelmiyor

baranss

Decapat
Merhaba iyi sosyaller. Dun bilgisayarima ikinci ssdmi taktim takmadan once gayet iyi calisiyordu. Taktiktan sonra kasayi yeniden calistirdigimda monitore goruntu gelmedigini gordum. Kasanin fanlari dondugu halde gelmiyor goruntu. Birkaç şey denedim fakat yine olmadi.
-RAM'leri sokup taktim.
-Yeni taktigim SSD'yi sokup denedim yine goruntu gelmedi.
-Anakart portlarinda temassizlik oldugunu dusunup hepsine teker teker baktim.
PC'den pek anlamadigim icin yapabildiklerim bunlar.
Sizce sorun ne olabilir, yardimci olur musunuz?

Hocam geriye ekran kartı kalıyor. HDMI kablosunu ekran kartından çıkartıp takmayı deneyin.

Olmazsa servise mi goturmeliyim?

Hocam geriye ekran kartı kalıyor. HDMI kablosunu ekran kartından çıkartıp takmayı deneyin.

Hocam sistem açıldı ama BIOS'a girdigimde kisa bir sure sonra donuyor sistem bir de Windows'ta direk masaustune girdigimde 3-4 saniye duzgun olup sonradan donuyor sistem. Neden olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistem açıldı ama BIOS'a girdigimde kisa bir sure sonra donuyor sistem bir de windowsda direk masaustune girdigimde 3-4 saniye duzgun olup sonradan donuyor sistem neden olabilir acaba
Ekran kartınız da sorun var, masaüstü donduğunda win + ctrl + shift + B yapmayı deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…