yalo Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2023 #1 SSD alıp taktım bilgisayarıma, sonra yeniden açtım bilgisayarı ama ses gelmiyor. Sizce neden ve çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
SSD alıp taktım bilgisayarıma, sonra yeniden açtım bilgisayarı ama ses gelmiyor. Sizce neden ve çözümü var mı?
Çözüm yalo 8 Temmuz 2023 claus dedi: İlginç, ses sürücünü yükleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Halletim. Ses çıkışını monitör olarak ayarlamış otomatik olarak, teşekkürler.
claus dedi: İlginç, ses sürücünü yükleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Halletim. Ses çıkışını monitör olarak ayarlamış otomatik olarak, teşekkürler.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #2 yalo dedi: SSD alıp taktım bilgisayarıma, sonra yeniden açtım bilgisayarı ama ses gelmiyor. Sizce neden ve çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Takarken ses kartına giden kablolara zarar vermiş olabilirsiniz. Bunun çözümü servis. Artı 0 Eksi
yalo dedi: SSD alıp taktım bilgisayarıma, sonra yeniden açtım bilgisayarı ama ses gelmiyor. Sizce neden ve çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Takarken ses kartına giden kablolara zarar vermiş olabilirsiniz. Bunun çözümü servis.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.473 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #3 Temiz kurulum mu yaptınız dostum? Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.845 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #4 İlginç, ses sürücünü yükleyip dener misin ? Artı 0 Eksi
KS KS yalo Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Temmuz 2023 #5 claus dedi: İlginç, ses sürücünü yükleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Halletim. Ses çıkışını monitör olarak ayarlamış otomatik olarak, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
claus dedi: İlginç, ses sürücünü yükleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Halletim. Ses çıkışını monitör olarak ayarlamış otomatik olarak, teşekkürler.