Sisteme SSD takınca VGA Debug atıyor

EienTheGreat

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520m-a pro - R5 5500 - Rx6700 - 16 gb ram - 512gb ssd - 650w psu
Selam, yeni sistem toplayınca eski SSD mi SATA slotuna taktım. Bir iki hafta temiz şekilde kullandım diski biçimlendirdim, bir gün bilgisayar kilitlendi, sonrasında ara ara olmaya başladı ve kapatıp açana kadar gitmiyordu. Daha sonra bilgisayarı açıp tozunu aldım. Geri kapattığımda VGA Debug attı. Kabloları vs kontrol ettim ama yok VGA Debug gitmiyordu, en son SSD ve HDD'nin kablolarını söktüm ve açıldı, sonra tek tek denediğimde HDD'yi taktığımda sistem sorunsuz boot oluyordu (HDD de eski PC'den kalma ve içinde Windows 10 yüklü, M.2 SS'den otomatik boot oluyor kendi SSD'nin içinde Windows kurulu olmamasına rağmen olmuyor) HDD'yi çıkarttığımda veya o da takılıyken SSD'yi taktığımda VGA Debug atıyor ve görüntü gelmiyor PC'ye, çözümü olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sıkıntı bendede oluyor. Sata kablosunu anakartta ki sata portuna taktığım zaman vga ışığı yanıyor. Kabloyu çıkardığım an görüntü geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…