Sisteme SSD takıp format attıktan sonra LoL Client kasiyor

bayçözücü

Decapat
Daha fazla  
PC'ye format attim. HDD kullaniyordu SSD taktim sonra format attim. Fakat LoL'u indirdim Launcher'de ilk 5 dakikada her şey normal sonra bir anda kasiyor bilgisayarda cok kasiyor. Sebebi %100 disk kullaniyor olmasi. LoL'u açtığımda kullaniyor diski. Nasıl cozebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız için formattan sonra performans ayarlarını yaptınız mı? LoL istemcisinde tasarruf modu açık mı?

Ayrıca o ℅100'lük kısmın ne kadarını LoL kullanıyor? Görev yöneticisinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Merhaba %78'lik kismini LoL ve Riot istemcisi kullaniyor.

Bir şey yok hocam bu linkte.
Eğer ki oyun güncelleme yapıyorsa normal. Dediğim ayarları yapıp tekrar dener misin?

WİNDOWS 8.1 KULLANIYORSAN
İnternete biraz baktığımda yaygın olarak W8.1'de bu sorunun olduğunu gördüm (ben de W8.1 kullanırken bu sorunu yaşıyordum). Format ile bilgisayarınızı Windows 10 veya 7'ye düşürmek sorunu çözebilir.

BAŞKA BİR WİNDOWS KULLANIYORSAN
Hizmetlerden hızlı getirmeyi kapatabilir misin?

Son düzenleme:
Eğer ki oyun güncelleme yapıyorsa normal. Dediğim ayarları yapıp tekrar dener misin?

Windows 8.1 kullanıyorsan
İnternete biraz baktığımda yaygın olarak W8.1'de bu sorunun olduğunu gördüm (ben de W8.1 kullanırken bu sorunu yaşıyordum). Format ile bilgisayarınızı Windows 10 veya 7'ye düşürmek sorunu çözebilir.

başka bir Windows kullanıyorsan

Aynen oyub 14 GB iniyor Launcher'de muhtemelen ondan dolayi sağ olun hocam.

WİNDOWS 8.1 KULLANIYORSAN

BAŞKA BİR WİNDOWS KULLANIYORSAN
Aynen oyub 14 gb iniyo launcherde muhtemelen ondan dolayi sagolun hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı