İçersinde işletim sistemi yüklü mü? Çünkü yüklü olmadığında bunu yapar. Taktığınız disk depolama olarak kullanılacaksa BOOT ayarları ekranından 2. sıraya almanız gerekebilir.İyi günler. Abim bilgisayarıma 2TB'lık bir harddisk taktı ve ne olduysa ondan sonra oldu. Bilgisayarım sürekli açıldığında BIOS'a giriyor ve sorununu bir türlü bulamadık.
2. bir hususa değineceğim. İlk kurulum yaptığınız sabit disk; Mesela bir SSD ve bir HDD'niz var. SSD'ye format atarken HDD bilgisayarda takılı kalır ise, Windows önyükleme dosyaları (100MB) HDD üzerine yazılır. Siz HDD'yi söktüğünüzde geri takmazsanız Windows açılmaz. Bir kontrol edebilir misiniz? Sorunu tam olarak anlarsam çözümüne yardımcı olabilirim. Bilgisayarınızda önceden takılı olan diskler ve şuan takılı olan diskleri tam olarak yazmanızı rica edeceğim.İyi günler. Abim bilgisayarıma 2TB'lık bir harddisk taktı ve ne olduysa ondan sonra oldu. Bilgisayarım sürekli açıldığında BIOS'a giriyor ve sorununu bir türlü bulamadık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.