Z zarcixe Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #1 Yeni sisteme geçtim, eski bilgisayarımda kullandığım güç kaynağının kablosunu kullansam bir sıkıntı olur mu?
Yeni sisteme geçtim, eski bilgisayarımda kullandığım güç kaynağının kablosunu kullansam bir sıkıntı olur mu?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 16 Eylül 2024 #2 PSU'ya sıkıca oturuyorsa sorun olmaz, kullanabilirsiniz.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #3 zarcixe dedi: Yeni sisteme geçtim, eski bilgisayarımda kullandığım güç kaynağının kablosunu kullansam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Mezara götürmeyecekseniz yeni PSU'nuzun kablosunu kullanın.
zarcixe dedi: Yeni sisteme geçtim, eski bilgisayarımda kullandığım güç kaynağının kablosunu kullansam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Mezara götürmeyecekseniz yeni PSU'nuzun kablosunu kullanın.
Z zarcixe Picopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #4 ServerTower dedi: Mezara götürmeyecekseniz yeni PSU'nuzun kablosunu kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandım fakat tam oturmadı ve kasayı hareket ettirince bilgisayar kapanıyor ve cızırtı sesi geliyor yoksa zaten yeniyi kullanırım.
ServerTower dedi: Mezara götürmeyecekseniz yeni PSU'nuzun kablosunu kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandım fakat tam oturmadı ve kasayı hareket ettirince bilgisayar kapanıyor ve cızırtı sesi geliyor yoksa zaten yeniyi kullanırım.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #5 zarcixe dedi: Hocam kullandım fakat tam oturmadı ve kasayı hareket ettirince bilgisayar kapanıyor ve cızırtı sesi geliyor yoksa zaten yeniyi kullanırım. Genişletmek için tıkla... Tam oturmadan bilgisayarı açmayın. Cızırtıyı bilmem ama oturması lazım.
zarcixe dedi: Hocam kullandım fakat tam oturmadı ve kasayı hareket ettirince bilgisayar kapanıyor ve cızırtı sesi geliyor yoksa zaten yeniyi kullanırım. Genişletmek için tıkla... Tam oturmadan bilgisayarı açmayın. Cızırtıyı bilmem ama oturması lazım.