Sisteme trojan girdi ve hesapları çalıyor

662382

Femtopat
Bir uygulamanın crack sürümünü indirmek istedim ve bir siteye girdim indirdim. Güya virüsmüş. Tuhaflıklar olmaya başladı birden tüm hesaplarıma giriş yapılmaya başladı Steam hesabım çalındı. Ayarlardan bilgisayarı tüm dosyaları kaldırarak sıfırladım. Şifrelerimi değiştirdim. Başka ne yapmam gerektiğini detaylı olarak anlatabilir misiniz? Komple nasıl bu durumdan kurtulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:

PC Formatla ya da Kaspersky falan indir.

Malwarebytes kurup hemen bi tarama yap o iyi buluyor.

O virüs sizden bir kere veriyi kaptı. Daha çok hesabınıza giriş yapılacaktır. Ben de geçtim o yollardan, dişinizi sıkacaksınız artık...

Sıfırladıysanız sorun yüksek ihtimal çözülmüştür.

Bütün şifreleri değiştirip 2fac koruma ekleyin mobiden authenticator gibi uygulamarla hesaplarınızı güvene alın ayrıca Malwarebytes indirip gene taratabilirsiniz. Tabii benim önerim format atmanızdır

Hocam program neydi ve hangi site üzerinden indirdiniz daha önce bende YouTube üzerinde Adobe XD crack ararken GitHub linkine girdim videodaki ve benim de hesaplar ele geçmişti. Sizinkini merak ettim nasıl oldu diye.

Hocam program neydi ve hangi site üzerinden indirdiniz daha önce bende YouTube üzerinde Adobe XD crack ararken GitHub linkine girdim videodaki ve benim de hesaplar ele geçmişti. Sizinkini merak ettim nasıl oldu diye.

Virüsler genelde adware falan oluyor crack oyunlarda. Güvenilir repackçiler (FitGirl, dodi vb.) Bağışlarla döndüğünden onların virüs koyma etme gibi bir dertleri falan yok. Ben trojan koyup tüm şifreleri çalacak tek eşek türü biliyorum onlar da YouTube'dan Adobe programlarını her gün 2023 Free diye atarak milletin hesaplarını çalan ve çalınanlardan da video atıp deli gibi yayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…