Mustafa Can Arslan Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #1 EBA şifrem bilgisayarimda yazıyordu. O bilgisayara trojan Truva virüs bulaştı, o virüs dosyaları caliyormus. EBA'yla işi olmaz diye düşündüm, EBA şifremi değiştirmeli mıyım EBA şifremi degistirebilir mi?
EBA şifrem bilgisayarimda yazıyordu. O bilgisayara trojan Truva virüs bulaştı, o virüs dosyaları caliyormus. EBA'yla işi olmaz diye düşündüm, EBA şifremi değiştirmeli mıyım EBA şifremi degistirebilir mi?
Yusuf Kerim Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 2 Mart 2021 #2 Sen ne olur ne olmaz başka bir bilgisayar yada telefondan şifreleri değiştir.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.147 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 2 Mart 2021 #3 Adam senin ebanı ne yapsın?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 2 Mart 2021 #4 Mustafa Can Arslan dedi: EBA şifrem bilgisayarimda yazıyordu. O bilgisayara trojan Truva virüs bulaştı, o virüs dosyaları caliyormus. EBA'yla işi olmaz diye düşündüm, EBA şifremi değiştirmeli mıyım EBA şifremi degistirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki virüsü silin kafanız rahat olsun.
Mustafa Can Arslan dedi: EBA şifrem bilgisayarimda yazıyordu. O bilgisayara trojan Truva virüs bulaştı, o virüs dosyaları caliyormus. EBA'yla işi olmaz diye düşündüm, EBA şifremi değiştirmeli mıyım EBA şifremi degistirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki virüsü silin kafanız rahat olsun.
Henry Ford Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 2.993 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 Super, Ryzen 3 3100 Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #5 Mustafa Can Arslan dedi: EBA şifrem bilgisayarimda yazıyordu. O bilgisayara trojan Truva virüs bulaştı, o virüs dosyaları caliyormus. EBA'yla işi olmaz diye düşündüm, EBA şifremi değiştirmeli mıyım EBA şifremi degistirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz değiştirin. Daha sonra da Malwarebytes ile tarama yapın.
Mustafa Can Arslan dedi: EBA şifrem bilgisayarimda yazıyordu. O bilgisayara trojan Truva virüs bulaştı, o virüs dosyaları caliyormus. EBA'yla işi olmaz diye düşündüm, EBA şifremi değiştirmeli mıyım EBA şifremi degistirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz değiştirin. Daha sonra da Malwarebytes ile tarama yapın.
enesnees Centipat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #6 Mustafa Can Arslan dedi: EBA şifrem bilgisayarimda yazıyordu. O bilgisayara trojan Truva virüs bulaştı, o virüs dosyaları caliyormus. EBA'yla işi olmaz diye düşündüm, EBA şifremi değiştirmeli mıyım EBA şifremi degistirebilir mi? Genişletmek için tıkla... değiştir çünkü senin hesabına girip mesala hocana küfür edebilir vb.
Mustafa Can Arslan dedi: EBA şifrem bilgisayarimda yazıyordu. O bilgisayara trojan Truva virüs bulaştı, o virüs dosyaları caliyormus. EBA'yla işi olmaz diye düşündüm, EBA şifremi değiştirmeli mıyım EBA şifremi degistirebilir mi? Genişletmek için tıkla... değiştir çünkü senin hesabına girip mesala hocana küfür edebilir vb.
Y yunusemreesrky Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 194 2 Mart 2021 #7 enesnees dedi: Değiştir çünkü senin hesabına girip mesela hocana küfür edebilir vb. Genişletmek için tıkla... Trojan virüsü öyle bir şey değildir önemli bilgilerinizi kopyalar ve paylaşır kimse uğraşmaz hocayla veya EBA'yla gerekli bilgileri alır o kadar.
enesnees dedi: Değiştir çünkü senin hesabına girip mesela hocana küfür edebilir vb. Genişletmek için tıkla... Trojan virüsü öyle bir şey değildir önemli bilgilerinizi kopyalar ve paylaşır kimse uğraşmaz hocayla veya EBA'yla gerekli bilgileri alır o kadar.
Lionel Messi Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Yer Rosario, Argentina Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Futbolcu 2 Mart 2021 #8 Hocam sadece EBA değil diğer önemli bilgilerinizi de çalabilir. PC'yi bi güzel temileyin. Aynı zamanda bilgilerinizi de değiştirin. 2 adımlı doğrulama varsa onu da açın hocam.
Hocam sadece EBA değil diğer önemli bilgilerinizi de çalabilir. PC'yi bi güzel temileyin. Aynı zamanda bilgilerinizi de değiştirin. 2 adımlı doğrulama varsa onu da açın hocam.