Sisteme virüs bulaştı

Hocam indirdiğiniz dosya şu Valorant çakması olan oyun mu?

Evet hocam Yusuf şimşek çekmişti yaptığı videoyu, bizzat izlemiştim. Ancak normalde videonun sonunda serverlarda sıkıntı var oyunu hiçbir yere yayınlamadım diyor. Ben o noktayı unutarak indirdim virüsü ve sanırım silindi şu an ama emin değilim.

Hocam benim bildiğim virüs yok onda. False Positive büyük ihtimal. Zortorant yazın çıkıyor konu için de.
Ayrıca bu "komik" sakayı aldığın konunun linkini de paylasırsan sikayet vb. edebiliriz kaldırılması icin.

Hocam dosya.c'den indirdiyseniz zaten sıkıntı. Bu sitelerde adam akıllı bir şey paylaşmıyorlar. Aslında dosya paylaşımı için bu siteler süper. Ancak yurdum insanı virüs yaymak için kullanıyor maalesef.

Hocam sizce dediğiniz gibi false positive mi? Yoksa virüs yedim de silindi mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-28 222757.png
    147,7 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2024-11-28 222808.png
    23 KB · Görüntüleme: 24
Hocam virüslü o zaman. Zaten konuda açık açık indirin demiyor. Konunun suçu yok. Ama siz korkmayın. Silmiş virüsü. Zaten bunlar bulaşsa da bilgisayarınızda değerli şeyler yoksa çok bir şey olmaz.

Hocam virüslü o zaman. Zaten konuda açık açık indirin demiyor. Konunun suçu yok. Ama siz korkmayın. Silmiş virüsü. Zaten bunlar bulaşsa da bilgisayarınızda değerli şeyler yoksa çok bir şey olmaz.

Tamamdır hocam. Hepinize teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…