Sisteme Virüs Bulaştığı Nasıl Anlaşılır?

PCancer

Decapat
Arkadaşlar klasörleri açmaya çalıştığımda tepki yok, sağ tıkladığım zaman hızlı erişime sabitle çıkıyor. CMD vs. açmak istediğimde farklı kullanıcı olarak çalıştır çıkıyor galiba virüs girip bütün yetkileri almış. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt olarak sistem geri yükleme işlemi yapmanı tavsiye ederim. Bu sayede bir virüs sebebiyle bu durum yaşandıysa windows u geri yükleyerek çözüme ulaşmayı deneyebilirsiniz

İşlemci daha fazla zorlanır,sıçak çalışma,performans kaybı gibi olağandışı seyler olduğunda bilinki muhtemel cihazınızda virüs vardır.

Ben şahsen görev yöneticisine girip oradaki işlemlere bakıyorum. Yabancı bir şey çarparsa gözüne internete yazıp araştır.

görev yöneticisinde işlem yapmıyorken webde takılıyorken vs. gibi basit işlemlerde cpu 100 oluyorsa anlaşılabilir bu sadece birisi

ahsen görev yöneticisine girip oradaki işlemlere bakıyorum. Yabancı bir şey çarparsa gözüne internete yazıp araştır.
Aynen geçen bana aynısı oldu, WebHelper diye bir şey vardı ve işlemcinin yarısını yiyordu, direk yazdım reklam bulaşmış trojan gibi bir şey, ancak korkmana gerek yok, Malwarebytes direk siliyor bitiriyor böyle şeyleri.

arkadaşlar .exe uzantılı vs hiçbir şey açılmıyor görev yöneticisi regedit vs açmaya çalıştığımda bu dosyayı nasıl açmak istiyorsunuz diyor virüs bulaşmış o kesin
ayrıca sistem geri yükleme yapmak istediğim zaman temperatrue error hatası veriyor işlemciyi zorluyor virüs büyük ihtimalle

Son düzenleme:
O yayılmış iyice, bas formatı gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…