Westley Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Crackli Palworld indirdim, Windows açmadı Smart falan dedi. VirusTotal'de arattığımda 2 3 virüs gösterdi. Kaspersky'da virüs yok dedi.
Crackli Palworld indirdim, Windows açmadı Smart falan dedi. VirusTotal'de arattığımda 2 3 virüs gösterdi. Kaspersky'da virüs yok dedi.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 4 Mayıs 2025 #2 VirusTotal sonucunu atabilirmisiniz? False-positive olabilir.
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 570 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2025 #3 Sisteme virüs girdiğinden şüphe ediyorsan çalıştırdan mrt yaz yada arama çubuğuna mrt yazınca çıkan şeyi çalıştır . Orda sana çeşitli seçenekler sunacak , sana göre en uygunu tamamen tara olacaktır . Tahmini 30 dk 1 saat sürüyor haberin olsun. Westley dedi: Crackli Palworld indirdim, Windows açmadı Smart falan dedi. VirusTotal'de arattığımda 2 3 virüs gösterdi. Kaspersky'da virüs yok dedi. Genişletmek için tıkla...
Sisteme virüs girdiğinden şüphe ediyorsan çalıştırdan mrt yaz yada arama çubuğuna mrt yazınca çıkan şeyi çalıştır . Orda sana çeşitli seçenekler sunacak , sana göre en uygunu tamamen tara olacaktır . Tahmini 30 dk 1 saat sürüyor haberin olsun. Westley dedi: Crackli Palworld indirdim, Windows açmadı Smart falan dedi. VirusTotal'de arattığımda 2 3 virüs gösterdi. Kaspersky'da virüs yok dedi. Genişletmek için tıkla...
Westley Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #4 wherwismymnd dedi: VirusTotal sonucunu atabilirmisiniz? False-positive olabilir. Genişletmek için tıkla... knk silmiştim
wherwismymnd dedi: VirusTotal sonucunu atabilirmisiniz? False-positive olabilir. Genişletmek için tıkla... knk silmiştim
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 4 Mayıs 2025 #5 Westley dedi: knk silmiştim Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarattığınızda sonuç temiz çıkmış. Muhtemelen virüs bulaşmamıştır çok düşük bir ihtimal.
Westley dedi: knk silmiştim Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarattığınızda sonuç temiz çıkmış. Muhtemelen virüs bulaşmamıştır çok düşük bir ihtimal.
Westley Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #6 wherwismymnd dedi: Kaspersky ile tarattığınızda sonuç temiz çıkmış. Muhtemelen virüs bulaşmamıştır çok düşük bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Virüs bulaşsa format atsam değişir mi bir şey? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2025
wherwismymnd dedi: Kaspersky ile tarattığınızda sonuç temiz çıkmış. Muhtemelen virüs bulaşmamıştır çok düşük bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Virüs bulaşsa format atsam değişir mi bir şey?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 4 Mayıs 2025 #7 Westley dedi: Virüs bulaşsa format atsam değişir mi bir şey? Genişletmek için tıkla... Virüs temizlenir.
Westley dedi: Virüs bulaşsa format atsam değişir mi bir şey? Genişletmek için tıkla... Virüs temizlenir.
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #8 wherwismymnd dedi: Kaspersky ile tarattığınızda sonuç temiz çıkmış. Muhtemelen virüs bulaşmamıştır çok düşük bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Aklınızda bir şüphe mi var hocam.
wherwismymnd dedi: Kaspersky ile tarattığınızda sonuç temiz çıkmış. Muhtemelen virüs bulaşmamıştır çok düşük bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Aklınızda bir şüphe mi var hocam.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 4 Mayıs 2025 #9 Canxc dedi: Aklınızda bir şüphe mi var hocam. Genişletmek için tıkla... Ne gibi? Muhtemelen false-positive veya .zip dosyası şifreliyse ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Canxc dedi: Aklınızda bir şüphe mi var hocam. Genişletmek için tıkla... Ne gibi? Muhtemelen false-positive veya .zip dosyası şifreliyse ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #10 wherwismymnd dedi: Ne gibi? Muhtemelen false-positive veya. ZIP dosyası şifreliyse ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok düşük ihtimal dedinizde ondan.
wherwismymnd dedi: Ne gibi? Muhtemelen false-positive veya. ZIP dosyası şifreliyse ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok düşük ihtimal dedinizde ondan.