wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 4 Mayıs 2025 #11 Canxc dedi: Çok düşük ihtimal dedinizde ondan. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden indirildiyse sorun çıkmaz. Kesin konuşmak mümkün olmaz bu bilgilerle.
Canxc dedi: Çok düşük ihtimal dedinizde ondan. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden indirildiyse sorun çıkmaz. Kesin konuşmak mümkün olmaz bu bilgilerle.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #12 Megathread KVRT
ByHero Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #13 Sistem geri yükleme noktasını kullan, en son indirdiğin proğramdan öncesini yükle
Westley Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #14 kaspersky ile pcyi tam tarama yaptım tehdit yok diyo yani virüs yoktur demği wherwismymnd dedi: Güvenilir yerden indirildiyse sorun çıkmaz. Kesin konuşmak mümkün olmaz bu bilgilerle. Genişletmek için tıkla... oyun indir vipden indirdim
kaspersky ile pcyi tam tarama yaptım tehdit yok diyo yani virüs yoktur demği wherwismymnd dedi: Güvenilir yerden indirildiyse sorun çıkmaz. Kesin konuşmak mümkün olmaz bu bilgilerle. Genişletmek için tıkla... oyun indir vipden indirdim
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #15 Westley dedi: Kaspersky ile PC'yi tam tarama yaptım tehdit yok diyor yani virüs yoktur demği. Oyun indir VIP'den indirdim. Genişletmek için tıkla... Ben o siteye açık konuşmak gerekirse güvenmiyorum hocam.
Westley dedi: Kaspersky ile PC'yi tam tarama yaptım tehdit yok diyor yani virüs yoktur demği. Oyun indir VIP'den indirdim. Genişletmek için tıkla... Ben o siteye açık konuşmak gerekirse güvenmiyorum hocam.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 4 Mayıs 2025 #16 Canxc dedi: Ben o siteye açık konuşmak gerekirse güvenmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç birine güvenmemek gerekir hepsi tehlikeli ama bu durumda oyunindirvip, saglamindir gibi sitelerin sorun çıkardığını daha görmedim.
Canxc dedi: Ben o siteye açık konuşmak gerekirse güvenmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç birine güvenmemek gerekir hepsi tehlikeli ama bu durumda oyunindirvip, saglamindir gibi sitelerin sorun çıkardığını daha görmedim.