rrwrld Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 272 1 Mayıs 2024 #1 Yanlışlıkla virüslü USB taktım PC'ye çıkardım şimdi USB'yi ESET'ten tarama yaptım ve 2 tane algılama bulup temizledi sorun olur mu? Paylaştığım fotoğraf ilk tarama sonucu şu an ikincisini yapıyorum onu da paylaşacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2024
Yanlışlıkla virüslü USB taktım PC'ye çıkardım şimdi USB'yi ESET'ten tarama yaptım ve 2 tane algılama bulup temizledi sorun olur mu? Paylaştığım fotoğraf ilk tarama sonucu şu an ikincisini yapıyorum onu da paylaşacağım.
Çözüm Mucize Kartal 1 Mayıs 2024 ESET sende aktif miydi yoksa sonradan mı indirdin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Bununla sistemine tam tarama yap. Worm ise sıkıntı olabilir.
ESET sende aktif miydi yoksa sonradan mı indirdin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Bununla sistemine tam tarama yap. Worm ise sıkıntı olabilir.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #2 rrwrld dedi: Yanlışlıkla virüslü USB taktım PC'ye çıkardım şimdi USB'yi ESET'ten tarama yaptım ve 2 tane algılama bulup temizledi sorun olur mu? Eki Görüntüle 2184127 Paylaştığım fotoğraf ilk tarama sonucu şu an ikincisini yapıyorum onu da paylaşacağım. Eki Görüntüle 2184134 Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz muhtemelen bir şey açmamışsın. Artı 0 Eksi
rrwrld dedi: Yanlışlıkla virüslü USB taktım PC'ye çıkardım şimdi USB'yi ESET'ten tarama yaptım ve 2 tane algılama bulup temizledi sorun olur mu? Eki Görüntüle 2184127 Paylaştığım fotoğraf ilk tarama sonucu şu an ikincisini yapıyorum onu da paylaşacağım. Eki Görüntüle 2184134 Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz muhtemelen bir şey açmamışsın.
KS KS rrwrld Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 272 1 Mayıs 2024 #3 SeyitAli253 dedi: Bir şey olmaz muhtemelen bir şey açmamışsın. Genişletmek için tıkla... Olmadı başka bir USB'yi bilgisayarıma takıp çıkarttım 2 3 kez kısayola çevirmedi USB'yi, virüslü USB'yi kullanıp kullanmamak umurumda değil açıkçası PC'ye bir şey olmasın yeter. Artı 0 Eksi
SeyitAli253 dedi: Bir şey olmaz muhtemelen bir şey açmamışsın. Genişletmek için tıkla... Olmadı başka bir USB'yi bilgisayarıma takıp çıkarttım 2 3 kez kısayola çevirmedi USB'yi, virüslü USB'yi kullanıp kullanmamak umurumda değil açıkçası PC'ye bir şey olmasın yeter.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 1 Mayıs 2024 #4 rrwrld dedi: Yanlışlıkla virüslü USB taktım PC'ye çıkardım şimdi USB'yi ESET'ten tarama yaptım ve 2 tane algılama bulup temizledi sorun olur mu? Eki Görüntüle 2184127 Paylaştığım fotoğraf ilk tarama sonucu şu an ikincisini yapıyorum onu da paylaşacağım. Eki Görüntüle 2184134 Genişletmek için tıkla... Birşey olmaz,içini ferah tut. Artı 0 Eksi
rrwrld dedi: Yanlışlıkla virüslü USB taktım PC'ye çıkardım şimdi USB'yi ESET'ten tarama yaptım ve 2 tane algılama bulup temizledi sorun olur mu? Eki Görüntüle 2184127 Paylaştığım fotoğraf ilk tarama sonucu şu an ikincisini yapıyorum onu da paylaşacağım. Eki Görüntüle 2184134 Genişletmek için tıkla... Birşey olmaz,içini ferah tut.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.748 Çözümler 27 1 Mayıs 2024 #5 ESET sende aktif miydi yoksa sonradan mı indirdin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Bununla sistemine tam tarama yap. Worm ise sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
ESET sende aktif miydi yoksa sonradan mı indirdin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Bununla sistemine tam tarama yap. Worm ise sıkıntı olabilir.
KS KS rrwrld Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 272 1 Mayıs 2024 #6 Mucize Kartal dedi: Bununla sistemine tam tarama yap. Worm ise sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Mucize Kartal dedi: ESET sende aktif miydi yoksa sonradan mı indirdin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Bununla sistemine tam tarama yap. Worm ise sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Aktifti. Mucize Kartal dedi: ESET sende aktif miydi yoksa sonradan mı indirdin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Bununla sistemine tam tarama yap. Worm ise sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde başlatıyorum. Artı 0 Eksi
Mucize Kartal dedi: Bununla sistemine tam tarama yap. Worm ise sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Mucize Kartal dedi: ESET sende aktif miydi yoksa sonradan mı indirdin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Bununla sistemine tam tarama yap. Worm ise sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Aktifti. Mucize Kartal dedi: ESET sende aktif miydi yoksa sonradan mı indirdin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Bununla sistemine tam tarama yap. Worm ise sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde başlatıyorum.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.748 Çözümler 27 1 Mayıs 2024 #7 rrwrld dedi: Tamamdır. Aktifti. Şu şekilde başlatıyorum.Eki Görüntüle 2184145 Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Zaten aktifse onun canını okumuştur ama biz kesin tanı amaçlı 2. taramayı da yapalım. Artı 0 Eksi
rrwrld dedi: Tamamdır. Aktifti. Şu şekilde başlatıyorum.Eki Görüntüle 2184145 Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Zaten aktifse onun canını okumuştur ama biz kesin tanı amaçlı 2. taramayı da yapalım.
KS KS rrwrld Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 272 1 Mayıs 2024 #8 Mucize Kartal dedi: Aynen öyle. Zaten aktifse onun canını okumuştur ama biz kesin tanı amaçlı 2. taramayı da yapalım. Genişletmek için tıkla... Başlattım bitince sonucu buraya atacağım şimdiden teşekkürler. Artı 0 Eksi
Mucize Kartal dedi: Aynen öyle. Zaten aktifse onun canını okumuştur ama biz kesin tanı amaçlı 2. taramayı da yapalım. Genişletmek için tıkla... Başlattım bitince sonucu buraya atacağım şimdiden teşekkürler.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #9 rrwrld dedi: Şu şekilde başlatıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine dikkat et her USB'yi takma usbkiller çıkarsa PC bir daha açılmayabilir oda düşük ihtimal. Artı 0 Eksi
rrwrld dedi: Şu şekilde başlatıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine dikkat et her USB'yi takma usbkiller çıkarsa PC bir daha açılmayabilir oda düşük ihtimal.
KS KS rrwrld Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 272 1 Mayıs 2024 #10 SeyitAli253 dedi: Bir dahakine dikkat et her USB'yi takma usbkiller çıkarsa PC bir daha açılmayabilir oda düşük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Ben sıkıntılı gibi bildiğim USB'yi taktım ne olabilir diye taklaya geldim açıkçası. rrwrld dedi: Başlattım bitince sonucu buraya atacağım şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... @Mucize Kartal Sorunsuz. @Mucize Kartal bir şey kalmamıştır değil mi? Son düzenleme: 2 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
SeyitAli253 dedi: Bir dahakine dikkat et her USB'yi takma usbkiller çıkarsa PC bir daha açılmayabilir oda düşük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Ben sıkıntılı gibi bildiğim USB'yi taktım ne olabilir diye taklaya geldim açıkçası. rrwrld dedi: Başlattım bitince sonucu buraya atacağım şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... @Mucize Kartal Sorunsuz. @Mucize Kartal bir şey kalmamıştır değil mi?