delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Merhaba, SATA girişli yeni bir SSD aldım. Ek depolama olarak kullanacağım. Bilgisayarda M.2 takılı zaten. Yapmam gereken işlemler nelerdir? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, SATA girişli yeni bir SSD aldım. Ek depolama olarak kullanacağım. Bilgisayarda M.2 takılı zaten. Yapmam gereken işlemler nelerdir? Yardımcı olur musunuz?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #2 SSD’yi normal bir şekilde taktıktan sonra biçimlendireceksin, hepsi bu kadar.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 Hamza Ensar Sağlam dedi: SSD'yi normal bir şekilde taktıktan sonra biçimlendireceksin, hepsi bu kadar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Hamza Ensar Sağlam dedi: SSD'yi normal bir şekilde taktıktan sonra biçimlendireceksin, hepsi bu kadar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #4 Hamza Ensar Sağlam dedi: SSD’yi normal bir şekilde taktıktan sonra biçimlendireceksin, hepsi bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bunu BIOS ayarlarından falan mı yapmam gerekiyor? Pek bilmiyorum mazur görün.
Hamza Ensar Sağlam dedi: SSD’yi normal bir şekilde taktıktan sonra biçimlendireceksin, hepsi bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bunu BIOS ayarlarından falan mı yapmam gerekiyor? Pek bilmiyorum mazur görün.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 delvarto dedi: Bunu BIOS ayarlarından falan mı yapmam gerekiyor? Pek bilmiyorum mazur görün. Genişletmek için tıkla... M2 SSD içinde Windows 10 varsa yönet kısmından biçimlendireceksin. Eğer yoksa Windows 10 kurulum USB’sini takacaksın, normal Windows kurar gibi o diski kurulumda silip tekrar oluşturacaksın.
delvarto dedi: Bunu BIOS ayarlarından falan mı yapmam gerekiyor? Pek bilmiyorum mazur görün. Genişletmek için tıkla... M2 SSD içinde Windows 10 varsa yönet kısmından biçimlendireceksin. Eğer yoksa Windows 10 kurulum USB’sini takacaksın, normal Windows kurar gibi o diski kurulumda silip tekrar oluşturacaksın.
React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 28 Ocak 2023 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #7 Hamza Ensar Sağlam dedi: M2 SSD içinde Windows 10 varsa yönet kısmından biçimlendireceksin. Eğer yoksa Windows 10 kurulum USB’sini takacaksın, normal Windows kurar gibi o diski kurulumda silip tekrar oluşturacaksın. Genişletmek için tıkla... W11 kurulu, yönet kısmı nerede tam olarak?
Hamza Ensar Sağlam dedi: M2 SSD içinde Windows 10 varsa yönet kısmından biçimlendireceksin. Eğer yoksa Windows 10 kurulum USB’sini takacaksın, normal Windows kurar gibi o diski kurulumda silip tekrar oluşturacaksın. Genişletmek için tıkla... W11 kurulu, yönet kısmı nerede tam olarak?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #8 delvarto dedi: W11 kurulu, yönet kısmı nerede tam olarak? Genişletmek için tıkla... “Bu bilgisayar”a sağ tıklayın, göreceksiniz.
delvarto dedi: W11 kurulu, yönet kısmı nerede tam olarak? Genişletmek için tıkla... “Bu bilgisayar”a sağ tıklayın, göreceksiniz.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #9 Teşekkürler. Hamza Ensar Sağlam dedi: “Bu bilgisayar”a sağ tıklayın, göreceksiniz. Genişletmek için tıkla...
Teşekkürler. Hamza Ensar Sağlam dedi: “Bu bilgisayar”a sağ tıklayın, göreceksiniz. Genişletmek için tıkla...