Sistemi açınca BIOS'a atıyor

Kaaanww

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün 1050 Ti marka bir ekran kartı aldım. Düzgünce taktım driverılarını vs yükledim oyun testi yapayım dedim PC siyah ekranda kaldı. Kapatma tuşuna bastım bir şey olmadı, ben de PSU fişinden çekip kapattım açtığımda BIOS atıyor her seferinde.
PC özellikleri:
GTX 1050 Ti.
Intel i5 3470 3.20 GHz5.
Anakart: Intel h61.
512 GB SSD.
BIOS: 2012 American Megatrends.

Merhaba arkadaşlar. Bugün 1050 Ti marka bir ekran kartı aldım. Düzgünce taktım driverılarını vs yükledim oyun testi yapayım dedim PC siyah ekranda kaldı. Kapatma tuşuna bastım bir şey olmadı, ben de PSU fişinden çekip kapattım açtığımda BIOS atıyor her seferinde.
PC özellikleri:
GTX 1050 Ti.
Intel i5 3470 3.20 GHz5.
512 GB SSD.

Bir BIOS Update fena olmaz.

Eski ekran kartında bir sorun yoktu ama? Hem anakart ile ekran kartı uyumlu hocam.

Pc açılırken biosta windowsun kurulu olduğu belleği seçmen gerekiyor
Nasıl yapacağım?

Nasıl yapacağım?

Nasıl yapacağım?

Hocam spam atmadım özür dilerim internetim kötü olduğundan göndermedi 2-3 kez tıkladım. Sorunu biliyorsanız lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
PC özellikleri:
GTX 1050 Ti.
Intel i5 3470 3.20 GHz5.
512 GB SSD.

Power Supply kaç watt?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı