A Agent06 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 237 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtığım zaman CMD açılıyor kapanıyor 3-5 saniye sonra 4-5 kere daha açılıp kapanıyor. Virüs mü bulaşmış?
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtığım zaman CMD açılıyor kapanıyor 3-5 saniye sonra 4-5 kere daha açılıp kapanıyor. Virüs mü bulaşmış?
KS KS A Agent06 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 237 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #21 BuzzardTR dedi: Tüm hesaplarınızın şifresini değiştirin eğer tüm hesaplarınıza aynı şifreyi kullanıyorsanız özellikle. Genişletmek için tıkla... hocam windows laptopda gömülü nasıl yapcam o işi Artı 0 Eksi
BuzzardTR dedi: Tüm hesaplarınızın şifresini değiştirin eğer tüm hesaplarınıza aynı şifreyi kullanıyorsanız özellikle. Genişletmek için tıkla... hocam windows laptopda gömülü nasıl yapcam o işi
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.320 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2024 #22 Agent06 dedi: hocam windows bilgisayara gömülü almıştım. nasıl yapcam? Genişletmek için tıkla... Bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Agent06 dedi: hocam windows bilgisayara gömülü almıştım. nasıl yapcam? Genişletmek için tıkla... Bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BuzzardTR Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #23 Agent06 dedi: hocam windows bilgisayara gömülü almıştım. nasıl yapcam? Genişletmek için tıkla... Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net Artı 0 Eksi
Agent06 dedi: hocam windows bilgisayara gömülü almıştım. nasıl yapcam? Genişletmek için tıkla... Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net
KS KS A Agent06 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 237 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #24 Burhan61 dedi: Bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam ben bilgisayaro aldığımda içinde windows 11 kuruluydu ve orjinal. elimde key yok. gömülü direk BuzzardTR dedi: Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net Genişletmek için tıkla... hocam key yok elimde Artı 0 Eksi
Burhan61 dedi: Bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam ben bilgisayaro aldığımda içinde windows 11 kuruluydu ve orjinal. elimde key yok. gömülü direk BuzzardTR dedi: Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net Genişletmek için tıkla... hocam key yok elimde
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.320 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2024 #25 Agent06 dedi: hocam ben bilgisayaro aldığımda içinde windows 11 kuruluydu ve orjinal. elimde key yok. gömülü direk hocam key yok elimde Genişletmek için tıkla... Keye gerek yok. Sadece Windows Etkinleştir yazısı çıkar. Artı 0 Eksi
Agent06 dedi: hocam ben bilgisayaro aldığımda içinde windows 11 kuruluydu ve orjinal. elimde key yok. gömülü direk hocam key yok elimde Genişletmek için tıkla... Keye gerek yok. Sadece Windows Etkinleştir yazısı çıkar.
KS KS A Agent06 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 237 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #26 Burhan61 dedi: Keye gerek yok. Sadece Windows Etkinleştir yazısı çıkar. Genişletmek için tıkla... tamam ama sizin attığınız windows 10 aynı işlemleri windows 11 için yapsam olurmu Artı 0 Eksi
Burhan61 dedi: Keye gerek yok. Sadece Windows Etkinleştir yazısı çıkar. Genişletmek için tıkla... tamam ama sizin attığınız windows 10 aynı işlemleri windows 11 için yapsam olurmu
BuzzardTR Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #27 Agent06 dedi: hocam ben bilgisayaro aldığımda içinde windows 11 kuruluydu ve orjinal. elimde key yok. gömülü direk hocam key yok elimde Genişletmek için tıkla... Windows anahtarları Microsoft hesabınıza veya anakarta tanımlı olur. Artı 0 Eksi
Agent06 dedi: hocam ben bilgisayaro aldığımda içinde windows 11 kuruluydu ve orjinal. elimde key yok. gömülü direk hocam key yok elimde Genişletmek için tıkla... Windows anahtarları Microsoft hesabınıza veya anakarta tanımlı olur.
KS KS A Agent06 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 237 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #28 BuzzardTR dedi: Windows anahtarları Microsoft hesabınıza veya anakarta tanımlı olur. Genişletmek için tıkla... nereden bulabilirim? eğer anakartta ise nasıl görebilirim? Artı 0 Eksi
BuzzardTR dedi: Windows anahtarları Microsoft hesabınıza veya anakarta tanımlı olur. Genişletmek için tıkla... nereden bulabilirim? eğer anakartta ise nasıl görebilirim?
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.320 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2024 #29 Agent06 dedi: tamam ama sizin attığınız windows 10 aynı işlemleri windows 11 için yapsam olurmu Genişletmek için tıkla... Olur. Agent06 dedi: nereden bulabilirim? eğer anakartta ise nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Otomatik etkinleştirilir anakarta gömülü ise Artı 0 Eksi
Agent06 dedi: tamam ama sizin attığınız windows 10 aynı işlemleri windows 11 için yapsam olurmu Genişletmek için tıkla... Olur. Agent06 dedi: nereden bulabilirim? eğer anakartta ise nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Otomatik etkinleştirilir anakarta gömülü ise
BORAN012 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Kasım 2024 #30 Bana görev yöneticisi>başlangıç uygulamalarını SS alıp buraya atar mısın bir bakalım. Artı 0 Eksi