A Alptekin Korkmaz Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Geçen gün bilgisayarı açtım ve Windows açıldıktan sonra klavye mouse çalışmadığını gördüm.
KS KS A Alptekin Korkmaz Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #21 çobansıpor dedi: O zaman benim önerebileceğim tek çözüm format olur yazılımsal gibi gözüküyor işe yarama ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bi format deneyecem olursa yazarım farklı çözümleri olanlar yazabilirler Artı 0 Eksi
çobansıpor dedi: O zaman benim önerebileceğim tek çözüm format olur yazılımsal gibi gözüküyor işe yarama ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bi format deneyecem olursa yazarım farklı çözümleri olanlar yazabilirler
çobansıpor Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 84 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #22 Alptekin Korkmaz dedi: Tamamdır hocam bir format deneyeceğim olursa yazarım farklı çözümleri olanlar yazabilirler. Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü? Artı 0 Eksi
Alptekin Korkmaz dedi: Tamamdır hocam bir format deneyeceğim olursa yazarım farklı çözümleri olanlar yazabilirler. Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü?