H Healest Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Bilgisayarı açtığımda bu ekranla karşılaştım, 2 saat önce giriş yapıp girdiğimiz parolayı girince parola yanlış diyor
Bilgisayarı açtığımda bu ekranla karşılaştım, 2 saat önce giriş yapıp girdiğimiz parolayı girince parola yanlış diyor
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.314 Makaleler 26 Çözümler 527 7 Aralık 2024 #2 Windows 11'de Pin bilgileri TPM'de saklaniyor, TPM sıfırladigin için şifren de sıfırlanmış haliyle. Yeni şifre belirlemen lazım o ekrandan. Artı 0 Eksi
Windows 11'de Pin bilgileri TPM'de saklaniyor, TPM sıfırladigin için şifren de sıfırlanmış haliyle. Yeni şifre belirlemen lazım o ekrandan.
Strow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Aralık 2024 #3 Full "0" tuşlayarak girmeyi dene. Format attığımda şifre koymadığım halde şifre istiyordu böyle yapınca girebilmiştim, belki senin için de işe yarar. Artı 0 Eksi
Full "0" tuşlayarak girmeyi dene. Format attığımda şifre koymadığım halde şifre istiyordu böyle yapınca girebilmiştim, belki senin için de işe yarar.
KS KS H Healest Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 Yeni şifre belirtletmiyor full 0 basılı tuttuk olmadı Artı 0 Eksi
Strow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Aralık 2024 #5 Healest dedi: Yeni şifre belirtletmiyor full 0 basılı tuttuk olmadı Genişletmek için tıkla... Bu ekran geldiğinde "Y" tuşuna basar mısınız? Artı 0 Eksi
Healest dedi: Yeni şifre belirtletmiyor full 0 basılı tuttuk olmadı Genişletmek için tıkla... Bu ekran geldiğinde "Y" tuşuna basar mısınız?