Sistemi değiştirince yapılması gerekenler nelerdir?

sadece1eren

Hectopat
Arkadaşlar SSD ve HDD ve ekran kartı bu 2 temel parça aynı kalacak ama diğer her şey değişecek Intel'den AMD'ye geçeceğim DDR5 sisteme geçeceğim yeni kasaya geçeceğim ve bu parçaları birleştirdikten sonra yapmam gereken şeyler nedir?

Kanka parçaların birbiriyle uyumlu çalıştığına dikkat et yoksa tam performans alamazsın. Bir de hangi AMD işlemci geçeceksin? Ben şahsen AMD tavsiye etmiyorum ama modele göre değişir tabii. Onun dışında yapman gereken: BIOS Update, driver Update, Windows Update, GeForce Experience, sonra da sistemi zorlaman lazım bunun için FurMark ve benzeri programlar için indirebilirsin ayrıca bunun SSD ve RAM için versiyonları da var sistemi test et mavi ekran falan vermemesi lazım bunun dışında yapman gereken önemli bir şey olduğunu sanmıyorum.

7500F RTX 3060 Ti XPG 2x16 6400MHz CL32 MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi parcalarim bunlar iyi ve uyumlu değiller mi hocam?
@CoefLynn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…