Wufı54 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 186 19 Haziran 2021 #11 Herixa dedi: Ağır oyunları oynamaya çalışmazsan, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Valorant oynamayı düşünüyorum
Herixa dedi: Ağır oyunları oynamaya çalışmazsan, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Valorant oynamayı düşünüyorum
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 19 Haziran 2021 #12 5800X te dahili grafik yok zaten sistemi kullanamazsınız.
Wufı54 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 186 19 Haziran 2021 #13 B 52 Stratofortress dedi: Bu sistemden ekran kartsız görüntü alamazsınız. Bunu es geçersek, bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Normalde APU sistemler ile oyun oynanıyor neden bu sistemde görüntü gelmez bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın.
B 52 Stratofortress dedi: Bu sistemden ekran kartsız görüntü alamazsınız. Bunu es geçersek, bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Normalde APU sistemler ile oyun oynanıyor neden bu sistemde görüntü gelmez bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 75 Yer Ankara 19 Haziran 2021 #14 Wufı54 dedi: Normalde APU sistemler ile oyun oynanıyor neden bu sistemde görüntü gelmez bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bu sistemde APU bir işlemci yok, 5800X'de dahili grafik birimi olmadığından görüntü almanız imkansız.
Wufı54 dedi: Normalde APU sistemler ile oyun oynanıyor neden bu sistemde görüntü gelmez bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bu sistemde APU bir işlemci yok, 5800X'de dahili grafik birimi olmadığından görüntü almanız imkansız.
Wufı54 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 186 19 Haziran 2021 #15 BlackShadow dedi: 5800X te dahili grafik yok zaten sistemi kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman ben ürünleri aldıktan sonra hiç açmayacağım ekran kartı geldikten sonra hepsini beraber birleştireceğim B 52 Stratofortress dedi: Bu sistemde APU bir işlemci yok, 5800X'de dahili grafik birimi olmadığından görüntü almanız imkansız. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler
BlackShadow dedi: 5800X te dahili grafik yok zaten sistemi kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman ben ürünleri aldıktan sonra hiç açmayacağım ekran kartı geldikten sonra hepsini beraber birleştireceğim B 52 Stratofortress dedi: Bu sistemde APU bir işlemci yok, 5800X'de dahili grafik birimi olmadığından görüntü almanız imkansız. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 19 Haziran 2021 #16 Wufı54 dedi: O zaman ben ürünleri aldıktan sonra hiç açmayacağım ekran kartı geldikten sonra hepsini beraber birleştireceğim Anladım çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Evet. İdareten bir kart bulursanız onu takabilirsiniz, onun dışında görüntü alma şansınız yok.
Wufı54 dedi: O zaman ben ürünleri aldıktan sonra hiç açmayacağım ekran kartı geldikten sonra hepsini beraber birleştireceğim Anladım çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Evet. İdareten bir kart bulursanız onu takabilirsiniz, onun dışında görüntü alma şansınız yok.