R Redburne Ziyaretçi 31 Ocak 2020 #1 4-5 saat boyunca, sistem kapalıyken sisteme gelen elektrik kablosunun prize takılı olması PSU veya herhangi bir sistem parçasına zarar verir mi?
4-5 saat boyunca, sistem kapalıyken sisteme gelen elektrik kablosunun prize takılı olması PSU veya herhangi bir sistem parçasına zarar verir mi?
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 31 Ocak 2020 #2 Normalde bir şey olmaz. Ancak ben olur ya, ani gerilim yükselmesi vb. olursa diye bilgisayarı kapattığımda PSU'nun şalterini de kapatıyorum. En azından içim rahat oluyor.
Normalde bir şey olmaz. Ancak ben olur ya, ani gerilim yükselmesi vb. olursa diye bilgisayarı kapattığımda PSU'nun şalterini de kapatıyorum. En azından içim rahat oluyor.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #3 Ben de son zamanlarda PSU'nun anahtarını kapatıyorum. Biliyorum ki sistem en az 6-7 saat kapalı kalacak.
Ben de son zamanlarda PSU'nun anahtarını kapatıyorum. Biliyorum ki sistem en az 6-7 saat kapalı kalacak.