Merhaba. Bilgisayarım Cyberpunk 2077'de çok ısınıyordu, bende Denetim Masası'ndan güç tasaruf moduna aldım ve ısınma geçti. İşlemci 85 dereceden 55 derecelere indi FPS'lerde değişiklik fazla olmadı. Bilgisayara zarar verir mi?
Hayır ama CPU odaklı bir oyuna geçtiğiniz zaman çok ciddi seviye FPS kaybı görebilirsiniz. Sonuçta CPU'nun frekansını kısıyor ve dolaylı olarak FPS'te düşüyor. En iyi çözüm soğutucu fan almanız veya macununuz eskidiyse onu değiştirmeniz.Merhaba. Bilgisayarım Cyberpunk 2077'de çok ısınıyordu, bende Denetim Masası'ndan güç tasaruf moduna aldım ve ısınma geçti. İşlemci 85 dereceden 55 derecelere indi FPS'lerde değişiklik fazla olmadı. Bilgisayara zarar verir mi?
Vermez. Fakat performansdan düşüyor. Yarı yarıya düşüş oluyor.Merhaba. Bilgisayarım Cyberpunk 2077'de çok ısınıyordu, bende Denetim Masası'ndan güç tasaruf moduna aldım ve ısınma geçti. İşlemci 85 dereceden 55 derecelere indi FPS'lerde değişiklik fazla olmadı. Bilgisayara zarar verir mi?
Hayır ama CPU odaklı bir oyuna geçtiğiniz zaman çok ciddi seviye FPS kaybı görebilirsiniz. Sonuçta CPU'nun frekansını kısıyor ve dolaylı olarak FPS'te düşüyor. En iyi çözüm soğutucu fan almanız veya macununuz eskidiyse onu değiştirmeniz.
(Masaüstü için konuşuyorum, laptopta 85 derece muhim değil.)
Vermez. Fakat performansdan düşüyor. Yarı yarıya düşüş oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.