Sistemi Güncelledikten Sonra Realtek Audio Console Çalışmıyor

muhammet acar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2 gün önce PC'yi ilk aldığımdan beri Windows güncellememiştim ve 2 gün önce Windows güncelledim. Sesler eski seslere göre değişti Realtek uygulaması sağ alttan gitti. Realtek Audio Console böyle bir şey var. Bunda da RPC bağlanamıyor yazıyor. PC'ye format atsam olur mu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı benim de başıma geldi. DDU indirip ses sürücüsü Realtek'i silin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Hiçbir şey yüklemeseniz de otomatik kuracaktır (bende böyle olmuştu). Kurmazsa 1-2 kez bilgisayarı yeniden başlatıp bir süre bekleyin. Ardından yine olmazsa anakartın sitesinden güncel driverları tekrar kurun ve Audio Console'ı tekrar kurmayı deneyin

DDU ile sürücüyü silin, Realtek Audio Console uygulamasını da silin. Ardından anakartın sitesine girip en güncel ses sürücüsünü indirip kurun. Sonra Windows Store üzerinden Realtek Audio Console uygulamasını tekrar yükleyin. Sistemini yeniden başlatın.

Peki Windows guncelledim ten sonra seslerin değişmesi normalmi dediğin şeylerin Türkçe bir videousu varsa atabilirmisin

Kanka dediğim gibi Windows guncelledim sesler değişti ve azaldı bu sorunlamı karşılaştın bir video varsa atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…