alhmanicalhsom Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi laptopumu kapatıyorum açtığımda işlemcinin çalışma zamanı hiç sıfırlanmamış. Sistemi yeniden başlatmadıkça da sıfırlanmıyor. Windows 10 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi laptopumu kapatıyorum açtığımda işlemcinin çalışma zamanı hiç sıfırlanmamış. Sistemi yeniden başlatmadıkça da sıfırlanmıyor. Windows 10 kullanıyorum.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.610 Çözümler 83 15 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayar yüzünden.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayar yüzünden.
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 15 Aralık 2020 #3 Hazırda beklet yapıyordur.
alhmanicalhsom Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #4 Furkan1461 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayar yüzünden. Genişletmek için tıkla... zararı var mı peki ?
Furkan1461 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayar yüzünden. Genişletmek için tıkla... zararı var mı peki ?
anonim_eleman Picopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #5 CMD' ye shutdown -s yazın ve enter yapın. Bilgisayarınız tamamen bir kapansın.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.610 Çözümler 83 15 Aralık 2020 #6 alhmanicalhsom dedi: zararı var mı peki ? Genişletmek için tıkla... Bildiği kadarı ile hayır.
alhmanicalhsom Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #7 O zaman kalsın çok teşekkürler .
anonim_eleman Picopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #8 alhmanicalhsom dedi: O zaman kalsın çok teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi shutdown -s yapın. Bilgisayara hiçbir zarar gelmez. Ben de bazen yapıyorum.
alhmanicalhsom dedi: O zaman kalsın çok teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi shutdown -s yapın. Bilgisayara hiçbir zarar gelmez. Ben de bazen yapıyorum.
alhmanicalhsom Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #9 anonim_eleman dedi: Dediğim gibi shutdown -s yapın. Bilgisayara hiçbir zarar gelmez. Ben de bazen yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hızlı başlatmayı kapatmama gerek yok o zaman değil mi ?
anonim_eleman dedi: Dediğim gibi shutdown -s yapın. Bilgisayara hiçbir zarar gelmez. Ben de bazen yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hızlı başlatmayı kapatmama gerek yok o zaman değil mi ?
anonim_eleman Picopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #10 alhmanicalhsom dedi: Tamamdır hızlı başlatmayı kapatmama gerek yok o zaman değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır gerek yok. Sadece CMD' ye shutdown -s yazıp enter basın. anonim_eleman dedi: Hayır gerek yok. Sadece CMD' ye shutdown -s yazıp enter basın. Genişletmek için tıkla... Olduysa üstteki yazımı çözüm olarak işaretle derseniz sevinirim. Son düzenleme: 15 Aralık 2020
alhmanicalhsom dedi: Tamamdır hızlı başlatmayı kapatmama gerek yok o zaman değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır gerek yok. Sadece CMD' ye shutdown -s yazıp enter basın. anonim_eleman dedi: Hayır gerek yok. Sadece CMD' ye shutdown -s yazıp enter basın. Genişletmek için tıkla... Olduysa üstteki yazımı çözüm olarak işaretle derseniz sevinirim.