Sistemi nasıl hızlı satabilirim?

hüsobo07

Centipat
Daha fazla  
Kasamı nasıl daha hızlı satarım? Letgo sahibinden gibi yerle ilan verdim 14K gibi bir fiyat çok değil çünkü zaten piyasası 15 falan. Bunun bir taktiği, yöntemi var mıdır?

Kasamı nasıl daha hızlı satarım? Letgo sahibinden gibi yerle ilan verdim 14K gibi bir fiyat çok değil çünkü zaten piyasası 15 falan. Bunun bir taktiği, yöntemi var mıdır?

İnternetten satmak dışında mantıklı bir seçenek yok. Ha bilgisayarcıya satarsın anca oda 14 k ysa piyasası 7-8 k teklif eder.

Hocam öne çıkartmalar oluyordu parayla diye biliyorum, onları satın alabilirsiniz cüzi bir miktara.

Gerçekten doğru fiyat ile ilana koyduğunuza eminseniz doping vb. satın alabilirsiniz. İlanlarınız daha çok ön planda olur.

Sitelerdeki fiyata bakmayın. Birçok kişi abartı fiyat giriyor ve asla satılmıyor. Eğer sistem hakettiği değerdeyse ve bol fotoğraflı düzgün açıklaması olursa daha rahat satılır.

i3 10100F 32 GB RAM RTX 2060 bunlar temel özzlikler kule tipi soğutucu falan baktığımda 13 14 gibi gözüküyor doğru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…