Sistemi Parçalayarak Taşımak

Parçaların paket içeriği (kablo tutturmak için kullanılan tel) dahi duruyor. O yönde bir sıkıntı yok.

Ekran kartını çıkartıp aldığınız gibi kutulayın o şekilde kargolayın kasa ve ekran kartı kutusuna kırılabilir amblemi yapıştırdıktan sonra hazır.

Ekran kartını kutulayıp sırt çantama koymaya karar verdim. Kasayı ise büyük bir valizin içine koyacağım. Tek sıkıntı monitör şu anda.
Ekran kartını çıkartıp aldığınız gibi kutulayın o şekilde kargolayın kasa ve ekran kartı kutusuna kırılabilir amblemi yapıştırdıktan sonra hazır.
Ne idüğü belirsiz adamlara sistemimi emanet etmek istemiyorum. Kendim taşıyacağım.

Sizce sistemi parçalayıp, parçaları ayrı ayrı kendi kutularına koyup İstanbul'dan Bandırma'ya deniz yolu ile taşımak mantıklı bir hareket mi? Değilse ne önerirsiniz?
Agam ben antalyaya gittim utanmadan kasami koydum valize oyle goturdum. Business gidersen cok sikinti olmuyor sadece millet sasiriyor sanki hayatlarinda ilk defa PC gormus gibi oluyorlar. Kargoylada yollayabilirsin ama denemedim. En guzeli arabayla gidiyorsan temiz oluyor. Valize koyarken etrafina kopuk doldurdum koselere darbeyi yumusatmasi icin tshirt doldurdum. Demem o ki gidersin ama bence GPU'yu sok kendi kopuklu kutusuna koy onuda cantana koy LOTR daki yuzuk gibi tasi.

Mümkünse hiç sökmeden götürün. Bayramdan önce bi anakart kargoladım bozuldu. Halbuki dikkatli sökmüştüm ama yolda bi şekilde etkileniyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…