O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 26 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. Overclock yaparken bilgisayar açılmadı. O yüzden de bayağı bir süre PSU üzerinden kapatmak zorunda kaldım. Birkaç yerde donanıma vs. zarar verir yazıyordu. Doğru mu? Zarar verir mi?
Merhabalar. Overclock yaparken bilgisayar açılmadı. O yüzden de bayağı bir süre PSU üzerinden kapatmak zorunda kaldım. Birkaç yerde donanıma vs. zarar verir yazıyordu. Doğru mu? Zarar verir mi?
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 26 Mayıs 2021 #2 Bir kaç kereden sorun olmaz. Bende ekran kartım bozulmuştu, 50 kere kapatmışımdır, bir sorun yok hala.
Bir kaç kereden sorun olmaz. Bende ekran kartım bozulmuştu, 50 kere kapatmışımdır, bir sorun yok hala.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 26 Mayıs 2021 #3 Çok yapmazsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 26 Mayıs 2021 #4 sleepinnice dedi: Birkaç kereden sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Mesela ne kadar süreden sonra zarar vermeye başlar? Er73748 dedi: Çok yapmazsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Mesela ne kadar sürede zarar verir?
sleepinnice dedi: Birkaç kereden sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Mesela ne kadar süreden sonra zarar vermeye başlar? Er73748 dedi: Çok yapmazsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Mesela ne kadar sürede zarar verir?
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 26 Mayıs 2021 #5 Odios01 dedi: Mesela ne kadar süreden sonra zarar vermeye başlar? Mesela ne kadar sürede zarar verir? Genişletmek için tıkla... Tahmin etmesi zor fakat ben 50 den fazla yaptım, bir sorun olmadı.
Odios01 dedi: Mesela ne kadar süreden sonra zarar vermeye başlar? Mesela ne kadar sürede zarar verir? Genişletmek için tıkla... Tahmin etmesi zor fakat ben 50 den fazla yaptım, bir sorun olmadı.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 26 Mayıs 2021 #6 Odios01 dedi: Mesela ne kadar süreden sonra zarar vermeye başlar? Mesela ne kadar sürede zarar verir? Genişletmek için tıkla... Yani ortalama bir sayı vermek doğru olmaz. Bir kereden veya birkaç kereden sorun olmaz.
Odios01 dedi: Mesela ne kadar süreden sonra zarar vermeye başlar? Mesela ne kadar sürede zarar verir? Genişletmek için tıkla... Yani ortalama bir sayı vermek doğru olmaz. Bir kereden veya birkaç kereden sorun olmaz.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 26 Mayıs 2021 #7 sleepinnice dedi: Tahmin etmesi zor fakat ben 50 den fazla yaptım, bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Yardım için teşekkürler. Er73748 dedi: Yani ortalama bir sayı vermek doğru olmaz. Bir kereden veya birkaç kereden sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağol kankam. Konu çözüldü. Kilitlenebilir.
sleepinnice dedi: Tahmin etmesi zor fakat ben 50 den fazla yaptım, bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Yardım için teşekkürler. Er73748 dedi: Yani ortalama bir sayı vermek doğru olmaz. Bir kereden veya birkaç kereden sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağol kankam. Konu çözüldü. Kilitlenebilir.