Sistemi PSU'dan kapattıktan sonra oyun ve Windows uygulamaları açılmıyor

Arkadaşlar merhaba. Dun abim bilgisayarı kasanın arkasında bulunan PSU'dan kapattı. Bugun ise hiçbir oyuna giremiyorum ve Windows ayarlara girdiğim de donuyor, gelmiyor. Windows ayarlardan format atacaktım hazırlanıyorken o da dondu ve format atamadım. Sizce bu neden olmuş olabilir? Bunu nasıl duzeltebilirim? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt yeni bir disk almak yerine kurtarmaya çalışsan daha iyi olur. HD Tune indir test yap.

USB belleğe Windows yaz sonra format atma ekranına gir. Orada diskleri göreceksin hepsini seç ve biçimlendir yap. İçindeki tüm verileri siliyor. Biçimlendirirken de hızlı değil yavaş biçimlendir. Kesin değil fakat çözüm olabilir.

Uzaktan o teşhis konuluyor. Yani anlattıkların doğruysa eğer disktir.
Evet hocam anlattığım gibi. Reset attım olmadı. Windows indirdim flash belleğe kuracaktım inerken o dondu. Windows ayarlara giriyorum donuyor.
Uzaktan o teşhis konuluyor. Yani anlattıkların doğruysa eğer disktir.
Hocam bir de bende 2 disk var biri HDD biri SSD. 2 disk de mi bozulmuştur yoksa sadece Windows kurulu olan disk mi?
Yeni disk almak zorundasın. Formatla parça tamir olur mu hiç?
Hocam bende 2 disk bulunuyor. Oyunlar SSD' de yüklü, Windows ise HDD. Oyunlarım da açılmıyor. Bu da mı HDD ile alakalı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…