Sistemi satıcının toplaması vs. kendin toplamak

Glock

Megapat
Daha fazla  
Sistem topladım, parçalar hazır mağazada. Satıcı firma isterseniz toplayalım diyor ancak ben kendim toplamak istiyorum.
Nasıl toplayacağımı falan çok iyi biliyorum, tecrübem de var ancak parçalardan sıkıntı yaşarsam muhatap neresi olacak?
Topladım sistemi atıyorum çalışmadı, denedim RAM'lerin 2 tane RAM'in 1 tanesi arızalı çıktı, sökünce çalışıyor. Ne olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lerin genelde ömür boyu garantisi vardır. RAM soketinde bir sorun olmadığına eminseniz garantiye gönderin RAM'leri. Bu arada sistemi satıcı bedavaya topluyorsa eğer onların toplaması daha iyidir tabii ki herhangi bir sorun olursa sorumluluk onlara ait olur ve karşılaması gerekir.

Sistem topladım, parçalar hazır mağazada. Satıcı firma isterseniz toplayalım diyor ancak ben kendim toplamak istiyorum.
Nasıl toplayacağımı falan çok iyi biliyorum, tecrübem de var ancak parçalardan sıkıntı yaşarsam muhatap neresi olacak?
Topladım sistemi atıyorum çalışmadı, denedim RAM'lerin 2 tane RAM'in 1 tanesi arızalı çıktı, sökünce çalışıyor. Ne olacak?
Sorun üründe ise garantiye gönderin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı