Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 USB'ye Rufustan İSO yazdır. Sıfırlamaktan daha iyidir.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #12 Formatla gitmeyebilir. Kökten çözümü merak ediyorsanız HDD veya SSD (hangisini kullanıyorsan) onu değiştir. Ama sen bunu yapma, sen bilgisayarını tam tara. Anti virüs programı ile.
Formatla gitmeyebilir. Kökten çözümü merak ediyorsanız HDD veya SSD (hangisini kullanıyorsan) onu değiştir. Ama sen bunu yapma, sen bilgisayarını tam tara. Anti virüs programı ile.
OfficialStewie Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #13 BerkayZ87 dedi: Virüsün türüne göre değişir. Kaspersky Internet Security virüs taraması yapar mısınız? Belki format gerektirecek bir virüs değildir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama içim rahat değil EKAloji dedi: 1- Parçaların çalınmış mı diye kontrol et. 2- Evet. Genişletmek için tıkla... Adam dokunmamış bile tüm gün açık durmuş kenarda Temiz kurulum nedir? Sıfırlamadan farkı? İlk defa böyle bir durum yaşıyorum ve bilgim de yok
BerkayZ87 dedi: Virüsün türüne göre değişir. Kaspersky Internet Security virüs taraması yapar mısınız? Belki format gerektirecek bir virüs değildir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama içim rahat değil EKAloji dedi: 1- Parçaların çalınmış mı diye kontrol et. 2- Evet. Genişletmek için tıkla... Adam dokunmamış bile tüm gün açık durmuş kenarda Temiz kurulum nedir? Sıfırlamadan farkı? İlk defa böyle bir durum yaşıyorum ve bilgim de yok