J Jesterman Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar herkese iyi günler. Ryzen 3 1300X MSI GTX 1050 Ti Sistem parçalarımı test etmek istiyorum. Önerdiğiniz işini yapan ve ücretsiz programlar var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2019
Arkadaşlar herkese iyi günler. Ryzen 3 1300X MSI GTX 1050 Ti Sistem parçalarımı test etmek istiyorum. Önerdiğiniz işini yapan ve ücretsiz programlar var mı?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2019 #2 Merhaba Home - UserBenchmark bu siteden programı indirin. arka planda hiçbirşey çalışmadan testi başlatın. Msi afterburner veya riva açık ise kapatın hata veriyor çünki.
Merhaba Home - UserBenchmark bu siteden programı indirin. arka planda hiçbirşey çalışmadan testi başlatın. Msi afterburner veya riva açık ise kapatın hata veriyor çünki.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2019 #3 3D Mark. Özellikle time spy ve fire strike testini öneririm.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 27 Nisan 2019 #4 Jesterman dedi: Arkadaşlar herkese iyi günler. Ryzen 3 1300X MSI GTX 1050 Ti Sistem parçalarımı test etmek istiyorum. Önerdiğiniz işini yapan ve ücretsiz programlar var mı? Genişletmek için tıkla... Unigine Superposition Benchmark ile ekran kartınızı test edebilirsiniz.
Jesterman dedi: Arkadaşlar herkese iyi günler. Ryzen 3 1300X MSI GTX 1050 Ti Sistem parçalarımı test etmek istiyorum. Önerdiğiniz işini yapan ve ücretsiz programlar var mı? Genişletmek için tıkla... Unigine Superposition Benchmark ile ekran kartınızı test edebilirsiniz.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2019 #5 Kerem00 dedi: Unigine Superposition Benchmark ile ekran kartınızı test edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu program için hardcore sistem gerek diyorlar. Ağır bir test herhalde
Kerem00 dedi: Unigine Superposition Benchmark ile ekran kartınızı test edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu program için hardcore sistem gerek diyorlar. Ağır bir test herhalde
J Jesterman Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2019 #6 cevaplarınız için teşekkürler userbenchmark'ta şöyle bir sonuç aldım Dosya Ekleri Screenshot_1.png 57,8 KB · Görüntüleme: 847
OğuzzKaan Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 124 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Nisan 2019 #7 Odyofil dedi: Merhaba Home - UserBenchmark bu siteden programı indirin. arka planda hiçbirşey çalışmadan testi başlatın. Msi afterburner veya riva açık ise kapatın hata veriyor çünki. Genişletmek için tıkla... arkadaşların gösterdiği programlarla sistemintest ederken sıcaklık değerlerini öğrenmek istersen aidia64 programını öneririm.
Odyofil dedi: Merhaba Home - UserBenchmark bu siteden programı indirin. arka planda hiçbirşey çalışmadan testi başlatın. Msi afterburner veya riva açık ise kapatın hata veriyor çünki. Genişletmek için tıkla... arkadaşların gösterdiği programlarla sistemintest ederken sıcaklık değerlerini öğrenmek istersen aidia64 programını öneririm.
Colns Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 43 Makaleler 1 29 Mayıs 2020 #8 occt kullanabilirsin veya msı afterburner