Sistemi toplamak için stokların yenilenmesi beklenir mi?

Yas1n

Decipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Dr.
Bilgisayar topluyorum; geriye güç kaynağı, kasa, HDD ve ekran kartı kaldı.
Güç Kaynağı olarak bunu,
Kasa olarak bunu,
HDD olarak bunu ve ekran kartı olarak 1660S alacağım ancak stokları bekliyorum.
Sizce bu parçaları şimdi alayım mı? Yoksa stoklar gelene kadar fiyatları düşer mi? İndirim vs. ne yapabilirim diye arada kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum.
@Efe10

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Türkiye'de ürünün fiyatının arttıktan sonra bir daha düştüğünü görmedim. Dolar 1 TL arttı diye fahiş zam yapanlar dolar tekrar düşünce yine zam yapıyor stok bekleseniz bile kar edeceğinizi zannetmiyorum.

Bu parçalar için stok beklemiyorum. Ekran Kartı için bekliyorum. O zamana kadar bunlarda düşüş olur mu demek istedim. Ve düşmez dediniz diye sayıyorum. Bu gün alıyorum o zaman.

Şu an halihazırda satın almış olduğunuz ürünler nelerdir?

Fiyatların pek düşeceğini sanmıyorum. Olsa olsa indirimler olabilir. İncehesap'da cuma günleri olan Gaming Gecesi'nden bir şeyler bulabilirsiniz. 2 gün kalmış.

İşlemci, SSD, RAM'ler ve Anakartı aldım. O zaman Cumayı beklemek daha mantıklı gibi, öylemi?

İncehesap'daki Gaming Gecesi'ni bekleyebilirsiniz evet. Ancak hızlı davransanız iyi olur saniyeler içinde stoklar bitebiliyor.

Ayrıca farklı indirim günleri falan varsa bekleyebilirsiniz. Benim aklıma gelmiyor şimdi. Örneğin Kara Cuma indirimi, yılbaşı indirimi gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…