Sistemi uyku modundan açınca fare donuyor

346264

Hectopat
Selam arkadaşlar, bir sorunum var. Bilgisayarımı uyku moduna alıyorum, açtığımda bilgisayarım kilitleniyor. Mouse oynamıyor, donmuş vaziyette. Nasıl çözerim sorunu mu? Teşekkürler.

Selam arkadaşlar, bir sorunum var. Bilgisayarımı uyku moduna alıyorum, açtığımda bilgisayarım kilitleniyor. Mouse oynamıyor, donmuş vaziyette. Nasıl çözerim sorunu mu? Teşekkürler.
Denetim masası>>Donanım ve Ses>> Güç seçenekleri>> Plan ayarlarını değiştir>>Gelişmiş güç ayarlarını değiştir.
Burada USB ayarları>>USB seçmeli askıya alma ayarını devre dışı bırakın.
Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin. Başka insanlarda çözümden faydalansın.

Denetim masası>>Donanım ve Ses>> Güç seçenekleri>> Plan ayarlarını değiştir>>Gelişmiş güç ayarlarını değiştir.
Burada USB ayarları>>USB seçmeli askıya alma ayarını devre dışı bırakın.

Sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin. Başka insanlarda çözümden faydalansın.

Yok, çözülmedi. Yine aynı sorun mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı