Çözüldü Sistemi yavaşlatmadan Secure Boot etkinleştirilip FACEIT nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Hocam yaptıklarımı geri aldım ve performans düzeldi ama şu Secure Boot'u etkinleştirip CS2 Faceit oynamak istiyorum. Doğru bir şekilde nasıl yapabilirim?

Çözüm
Hocam ilk resimde verdiğim gibi Secure Boot kısmına tıklıyorum ancak Enabled yada Disabled gibi birşey hala yok. Hala aynı.

Tamam, şimdi 'Windows UEFI Mode' olarak ayarlayacaksın. Eğer yaptıklarımız doğru şekilde uygulanmışsa, bu seçenek çıkması gerek.

Yaptıklarımızı kontrol ettin mi?
Önce buna bak. Komut İstemi (Yönetici olarak) aç.

NGINX:
diskpart
list disk

Çıkan listede disklerin yanında GPT sütunu vardır. Eğer GPT sütununda yıldız (*) varsa GPT'dir. Yoksa MBR'dir. MBR ise GPT çevirmemiz gerek. Secure Boot'u etkinleştirmeden önce BIOS modunun UEFI olması gerekir. MBR2GPT aracıyla dönüştür (Önce yedek al.)

Komut İstemi (Yönetici olarak) aç.

Bash:
mbr2gpt /validate /allowfullos
mbr2gpt /convert /allowfullos

Bitince, sistem seni yeniden başlat.

Son düzenleme:
Bunu bir kez daha yapıp (*) geldiyse, artık BIOS'a girip Secure Boot kısmının görünmesi gerekiyor.
Hocam ilk resimde verdiğim gibi Secure Boot kısmına tıklıyorum ancak Enabled yada Disabled gibi birşey hala yok. Hala aynı.

Dosya Ekleri

• 20250518_214746.jpg
    157,1 KB · Görüntüleme: 14
  • 20250518_214752.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 13

Tamam, şimdi 'Windows UEFI Mode' olarak ayarlayacaksın. Eğer yaptıklarımız doğru şekilde uygulanmışsa, bu seçenek çıkması gerek.

Yaptıklarımızı kontrol ettin mi?

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…