A ahabpc Femtopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Sistemimi yeni aldığım 2 TB'lik yeni SSD'ye aktarmak istiyorum. Bunun için hangi programı tavsiye edersiniz? İki SSD'yi aynı anda sisteme takmam mümkün değil. Daha önceden Acronis programını kullanırdım.
Merhaba. Sistemimi yeni aldığım 2 TB'lik yeni SSD'ye aktarmak istiyorum. Bunun için hangi programı tavsiye edersiniz? İki SSD'yi aynı anda sisteme takmam mümkün değil. Daha önceden Acronis programını kullanırdım.
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 11 Ağustos 2024 #2 Acronis mahallenin büyük abisidir.
A ahabpc Femtopat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 ThePatriotsWorld dedi: Acronis mahallenin büyük abisidir. Genişletmek için tıkla... Daha pratik bir program çıkmıştır diye düşündüm ama acronis ile yola devam sanırım. Teşekkürler
ThePatriotsWorld dedi: Acronis mahallenin büyük abisidir. Genişletmek için tıkla... Daha pratik bir program çıkmıştır diye düşündüm ama acronis ile yola devam sanırım. Teşekkürler