Sistemi yormayan antivirüs önerisi

Evet gayet de haklı bir açıklama. Sezgisel motorlar çok gelişti. En gelişmişleri de BitDefender, ESET, Kaspersky, Norton gibi yazılımlar. En hafifi Kaspersky ve ESET. Ben Windows Defender kullanıyorum.

Hocam kaspesky yi laptopumda denedim kanka çok kastırıyor felaket ESET denemedim BitDefender zaten bilgisayarı yok ediyor sanki 16 GB RAM ne ya!

Hocam kaspesky yi laptopumda denedim kanka çok kastırıyor felaket ESET denemedim BitDefender zaten bilgisayarı yok ediyor sanki 16 GB RAM ne ya!

Bende BitDefender yüklü 30 gün deneme kurdum 300 MB harcıyor. Ancak 30 gün sonra Win Defender ve pasif yazılımlarla devam edeceğim. Eğer crack yazılım kurmuyorsanız Win Defender yeterli. Kuruyorsanız da kurunca pasif yazılımlarla taratırsınız illa av lazım değil.

win defender block gibi bişey varmı sistemi yoruyor baya
daha öncesinde avg yükledim güzeldi baya kasmıyodu tek sıkıntı veri falan çalıyomuş öyle duydum avast gibi sildim sonra

Hocam işlemci, RAM ve HDD mi SSD mi kullandığınızı öğrenebilir miyim? Kaspersky aşırı hafif nasıl bir işlemciniz var da kastırıyor.

Win Defender block gibi bir şey var mı sistemi yoruyor bayağı

Kapat. Real time yerini kapat. Firewall da kapat. Silme yazılımları pek güvenli değil. Windows 10 Lite kurabilirsin.

Bende 2 GB RAM olan laptopta Kaspersky kasıyordu ama 8 RAM ve 5400RPM HDD olan sistemde kasmıyordu.

Hocam şu anda kaspesky Free kuruyorum.

Sisteminde RAM düşük ve HDD kullanıyorsan her antivirüs sistemini yorar zaten. Sistemin düşükse antivirüs kullanmamak en iyisi.

Win Defender block gibi bir şey var mı sistemi yoruyor bayağı
Daha öncesinde AVG yükledim güzeldi bayağı kasmıyordu tek sıkıntı veri falan çalıyormuş öyle duydum Avast gibi sildim sonra

Veri çalsın ne olur ki? Ben takılmıyorum böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…