Old Man Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 76 4 Nisan 2021 #11 Khajz dedi: 1080p Ultra'da 42-25 arası değişir. Çatışma anında 38-20 civarı. Orta ayarlar'ı seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hmm, olsun orta da olur. Düşük ayarlarda parlaklık sorunu yaşıyorum dinamik ışıklar ayarı en düşük seviyede olduğu için. Silinen üye dedi: Harici bir ekran kartı olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim, APU sistem. 388526 dedi: Yani buradan bakın: Black Mesa on Steam Genişletmek için tıkla... Oyun Steam'de var zaten bakıyorum ama kafam karışıyor. Açıkçası Intel Celeron, HD Graphics, 4 GB RAM ile düşük ayarlarda kasmadan (akıcı değil ama) oynayabiliyorum. Khajz dedi: 1080p Ultra'da 42-25 arası değişir. Çatışma anında 38-20 civarı. Orta Ayarlar'ı seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Yani orta ayarlarda Xen bölümleri son savaş olan nihilanth savaşı bile kasmaz mı? Emin miyiz? Son düzenleme: 4 Nisan 2021
Khajz dedi: 1080p Ultra'da 42-25 arası değişir. Çatışma anında 38-20 civarı. Orta ayarlar'ı seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hmm, olsun orta da olur. Düşük ayarlarda parlaklık sorunu yaşıyorum dinamik ışıklar ayarı en düşük seviyede olduğu için. Silinen üye dedi: Harici bir ekran kartı olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim, APU sistem. 388526 dedi: Yani buradan bakın: Black Mesa on Steam Genişletmek için tıkla... Oyun Steam'de var zaten bakıyorum ama kafam karışıyor. Açıkçası Intel Celeron, HD Graphics, 4 GB RAM ile düşük ayarlarda kasmadan (akıcı değil ama) oynayabiliyorum. Khajz dedi: 1080p Ultra'da 42-25 arası değişir. Çatışma anında 38-20 civarı. Orta Ayarlar'ı seçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Yani orta ayarlarda Xen bölümleri son savaş olan nihilanth savaşı bile kasmaz mı? Emin miyiz?