Sistemim GTA 6'da kaç FPS alır?

İşletim sistemi
Windows 11
Ben RDR de 2 k Ultra da 100 FPS oynuyorum bunda da öyle alırsam cidden iyi olur.

100 olmasa da bir tık düşük ayarlar ile iyi değerler alabileceğinizi düşünüyorum. Yanlışta söylüyor olabilirim hocam daha çıkmamış bir GTA oyunu sonuçta sağı solu belli olmaz.

Oyunun içeriğini görmeden tahmin yürütmek çok zor 1000 tane ihtimal var sonuçta.

100 olmasa da bir tık düşük ayarlar ile iyi değerler alabileceğinizi düşünüyorum. Yanlışta söylüyor olabilirim hocam daha çıkmamış bir GTA oyunu sonuçta sağı solu belli olmaz.

Sorun değil hocam net bir şey söylenemez zaten Cyberpunk gibi bozuk çıkmaz umarım benim tek diledigim o

Sorun değil hocam net bir şey söylenemez zaten Cyberpunk gibi bozuk çıkmaz umarım benim tek diledigim o

Ben şahsen RX6600 ve RTX3060'ın altının akıcı bir deneyim sunmayacağını düşünüyorum. Siz RX6800 ile rahatlıkla oynarsınız ama bakalım oyun kaç TL olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…