Sistemim İçin Antivirüs Programı Önerisi

demo11

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an ESET Internet Security kullanıyorum ve oyuna girerken oyun modunu açıyorum.
Onun dışında ESET hep açık.
Direkt silip hiç bir antivirüs programı kullanmamak daha mantıklı geliyor ya da bilgisayarı daha az yoran bir programa geçebilirim.

Ne yapmalıyım?

Sistemim:
ANAKART:MSI 760 GM-P23
CPU:FX-4300
GPU:R7 240
RAM:6 GB
İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender güzeldir. Windows 7'de Security Essentials, Windows 10'da ise Defender harici bir şey kullanmadım. Herhangi bir sorunla da karşılaşmadım. Tavsiye ederim.

Direkt silip hiç bir antivirüs programı kullanmamak daha mantıklı geliyor ya da bilgisayarı daha az yoran bir programa geçebilirim.

PC´nizi riske atmayacak adımları biliyorsanız kesinlikle antivirus kullanmaya gerek yoktur. Bunun dışında hafif bir antivirus olarak ClamWin´i kullanabilirsiniz. Gerçek zamanlı koruması yoktur. Bu nedenle sisteminizi sürekli meşgul etmez. Çok az sistem kaynağı tükettiği için de PC´nizi yormaz.

Herkese teşekkürler, ClamWin kullanmaya karar verdim.

Herkese teşekkürler, ClamWin kullanmaya karar verdim.
Uyarayım, ClamWin'in anlık koruması yok. Yani sizi normal şartlarda korumuyor. Sadece bir dosya vs. taratırsanız onu taramış oluyor ancak.

Güvenlik duvarı, web koruması ve anlık koruma gibi fonksiyonlara sahip bir Internet Security'den böyle bir yazılıma geçmek pek de mantıklı değil. Siz bilirsiniz yine de.

Zaten Internet Security lisansım yok onu belirtmeyi unutmuşum. 7 gün sonra deneme lisansım bitiyor. Aslında ben de anlık koruma istemiyorum zaten hangi siteye girip hangi siteye girmeyeceğimi biliyorum hemen hemen. Sistemi de meşgul etme açısından en iyi program ClamWin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…