Sistemim İçin Antivirüs Programı Önerisi

Defender iyidir, başkaısna gerek yok.
Kardeşim "Defender iyi." sonucuna nerden varıyorsunuz tamamen yeterli değil. Test antivirus software for Windows 10 - February 2020 burdan bakabilirsin.
Hocam hafif program istiyorsanız kesinlike Norton öneririm. Bitdefender da sisteminizi yormayacaktır.
Kardeşim "Defender iyi." sonucuna nerden varıyorsunuz tamamen yeterli değil. Test antivirus software for Windows 10 - February 2020 burdan bakabilirsin.
Merhaba, şu an ESET Internet Security kullanıyorum ve oyuna girerken oyun modunu açıyorum.
Onun dışında ESET hep açık.
Direkt silip hiç bir antivirüs programı kullanmamak daha mantıklı geliyor ya da bilgisayarı daha az yoran bir programa geçebilirim.

Ne yapmalıyım?

Sistemim:
ANAKART:MSI 760 GM-P23
CPU:FX-4300
GPU:R7 240
RAM:6 GB
İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 10
Hocam hafif program istiyorsanız kesinlike Norton öneririm. Bitdefender da sisteminizi yormayacaktır.

Son düzenleme:
Teşekkürler bütün tavsiyeler için. Şuanlık ClamWin yükledim. Bir müddet sonra Norton'a geçip ona göre kararımı vereceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı