Sistemim nasıldır?

CS:GO ve Valorant oynarken çok gerçekçi oluyor senin bilgisayarda. Spike veya bombayı çözemezsen oyunda değil gerçekte de bomba patlıyor

CS:GO ve Valorant oynarken çok gerçekçi oluyor senin bilgisayarda. Spike veya bombayı çözemezsen oyunda değil gerçekte de bomba patlıyor
Haykırdım son kısımda her pc yada psu konusunda görüyorum şu yorumu .

Muharrem İnce Rahmi Turan telefon konuşması

Sanki o anakart çok yakışmışta ekran kartı kalmış. Adam oynadığı oyunları yazmış. Ne yapsın Valorant'ta 1660S'i? RX480 fazla bile. Hem 1660S mi kaldı, 6600 varken?
Öyle anakartı gördüğüm anda fark ettim zaten fakat OC dışında aşırı bir fark yaratmaz. 1660S'i yeni çıkan güncel valorant benzeri oyunları daha rahat oynayabilmesi için önerdim, NVIDIA fanboyları için fiyat olarak alınabilir.

Bunlar daha iyi patlıyor 80+ sertifikalı.

Dostlarım konu sanırım çok karıştı farklı yerlere çekiliyor. Sistemde değişiklik yapmam gerekiyor. Mu yoksa bu şekilde beni idare eder mi? Teşekkürler yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz için.

Dostlarım konu sanırım çok karıştı farklı yerlere çekiliyor. Sistemde değişiklik yapmam gerekiyor. Mu yoksa bu şekilde beni idare eder mi? Teşekkürler yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz için.

PSU'yu değiştirsen iyi olur. Satıp daha iyi bir marka tercih edebilirsin. Ekran kartın güzel bilip bilmeden konuşanların laflarını umursamana gerek yok.

Bu RX 480'i gömme amacını anlamadım. İdare eder hala, PSU değişimi ile başlanabilir.

Ekran kartını RX 6600 alabilirsiniz daha uzun yıllar götürücektir PSU'da değiştirmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…