Sistemim Oyunlarda Neden Performans Gösteremiyor?

ugurcuk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki bileşenlerden oluşan sisteme sahibim;

- AMD Athlon 64 X2 Dual Core +6000 işlemci Soket AM2 (940)
- Foxconn A74ML-K Anakart
- Zotac Gtx 560 2GB Gddr5 256Bit
- OCZ Platinum 2*2GB Ddr2 800Mhz Kit Ram
- Corsair 550W VS CP-9020050-EU Güç kaynağı
- WD Black SATA III 500GB 7200 RPM 32 MB Cache HDD (140GB Boş alan)
- Windows 8.1 64Bit
- NEC LCD22WV Monitör, Çözünürlük 1680*1050
- XiLence 8cm Fan

Ancak oyunlarda tahmin ettiğim FPS değerlerini göremiyorum. Örneğin Counter Strike:GO'da 1680*1050 çözünürlükte, ayarlar normalin altındayken 25-40 fps arası dolaşıyor. Bazen masaüstünde açık olan herhangi bir pencereyi sağa sola kaydırırken, web tarayıcılarında scroll yaparken takılmalar oluyor. Sizce bunun nedeni ne olabilir? Daha düşük bileşenlere sahip sistemlerde CS:GO'da daha yüksek fps değerleri gören arkadaşlarım var ve bilgisayar özellikleri yukarıda yazdığım listenin yarısı hatta daha düşüğü.

Yardımcılarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

CPU-Z Görüntüleri

Son düzenleme:
Darboğaz yapıyor pc işlemci ve anakartını değiştirmeni tavsiye ederim.

Benim kasa bilgisayar CS:GO bilene açmıyor

İşlemciniz çok kötü. Ekan kartınız da artık eskimiş. Bence bir anakart + işlemci + ekran kartı zamanı gelmiş gibi görünüyor.

Ekran kartı, işlemci ve anakart almalısın.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. AMD Kaveri sistem incelemesinden bile daha yüksek performans gösteriyor CS:GO, ekran kartım biraz eski olsada CS:GO gibi bir oyun için 20-40 fps değer gösterecek kadar kalitesiz bir model olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…