Arkadaşlar uyarı niteliğinde yazıyorum bunu. Siz benim yaptım hatayı yapmayın, kalitesiz bir priz kullandığım için sistemim ve monitörüm tamamen çöp oldu. Allah'tan telefonum şarjda takılı değildi o da giderdi. Siz siz olun akım korumalı kaliteli priz kullanın.
Arkadaşlar uyarı niteliğinde yazıyorum bunu. Siz benim yaptım hatayı yapmayın, kalitesiz bir priz kullandığım için sistemim ve monitörüm tamamen çöp oldu. Allah'tan telefonum şarjda takılı değildi o da giderdi. Siz siz olun akım korumalı kaliteli priz kullanın.
Hocam oyun oynuyordum ekran bir an çizik çizik oldu sistemi kapattım açtım ekran gelmiyor no singal diyordu sonra Windows logosu gelince tekrar çizik çizik oldu ondan sonra sistem gelmemeye başladı sonra bir anda power aşırı şiddetli hızda vinnnnnnnn diye çalışmaya başladı ekran kartı anakart power full duman çıkmaya başladı fişi cekiyim diye hızlıca kalktım baktıydım monitörden de duman geliyor sonra fişi çektim kafası elime geldi full yanmış işte.