İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 7 Ekim 2020 #11 hobidi dedi: Anlattım ya fan bir yere sürtüyor gibi ilk başlarda çok memnundum. Genişletmek için tıkla... Video ya da ses kaydını atar mısın?
hobidi dedi: Anlattım ya fan bir yere sürtüyor gibi ilk başlarda çok memnundum. Genişletmek için tıkla... Video ya da ses kaydını atar mısın?
şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #12 @hobidi benden 2 3 saniye önce atmışsın o yüzden ve büyük ihtimalle PSU kaynaklı.
Aliskrk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 333 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #13 Sesi video çekip buraya atarsanız daha hızlı yardımcı olunur.
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 7 Ekim 2020 #14 İbrahim Gürel dedi: Video ya da ses kaydını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Olur.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 7 Ekim 2020 #15 hobidi dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... İsterseniz YouTube'a koyun ve linki atın. Çünkü dosya 4 MB'yi geçerse atılamıyor.
hobidi dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... İsterseniz YouTube'a koyun ve linki atın. Çünkü dosya 4 MB'yi geçerse atılamıyor.
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 7 Ekim 2020 #16 İbrahim Gürel dedi: İsterseniz YouTube'a koyun ve linki atın. Çünkü dosya 4 MB'yi geçerse atılamıyor. Genişletmek için tıkla... Yükleniyor. İbrahim Gürel dedi: İsterseniz YouTube'a koyun ve linki atın. Çünkü dosya 4 MB'yi geçerse atılamıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aliskrk1 dedi: Sesi video çekip buraya atarsanız daha hızlı yardımcı olunur. Genişletmek için tıkla... Video attım.
İbrahim Gürel dedi: İsterseniz YouTube'a koyun ve linki atın. Çünkü dosya 4 MB'yi geçerse atılamıyor. Genişletmek için tıkla... Yükleniyor. İbrahim Gürel dedi: İsterseniz YouTube'a koyun ve linki atın. Çünkü dosya 4 MB'yi geçerse atılamıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aliskrk1 dedi: Sesi video çekip buraya atarsanız daha hızlı yardımcı olunur. Genişletmek için tıkla... Video attım.